Güncel Haberleri Tümü

ÇORUH EDAŞ BEŞİRLİ KAVŞAĞINI AYDINLATTI

Kesintisiz enerji parolasıyla çalışmalarını ve yatırımlarını aralıksız sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Trabzon İl Müdürlüğü, Beşirli Mahallesi’nde kavşak ve sahil yolu giriş çıkış bağlantısında aydınlatma şebeke çalışmalarını tamamladı. Çoruh EDAŞ, 2019 yılı yatırım faaliyetleri kapsamında hizmet verdiği illerde ulaşılması en zor noktalara ve ihtiyaç dâhilinde öncelikli bölgelere yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor… 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş., yatırım yaptığı mahallelere bir yenisini ekledi. İhtiyaç kapsamına göre belirlenen noktalarda, uzman ekibiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Çoruh EDAŞ, Trabzon ili Beşirli Mahallesi’nde kavşak ve sahil yolu giriş çıkış bağlantısında aydınlatma şebeke çalışmalarını tamamlayarak devreye aldı. Çalışmalar sonucu gerek güvenlik gerekse araç trafiği açısından vatandaşların memnuniyetini artıracak bir hizmet daha Trabzon’a kazandırıldı. 

Çalışma kapsamında yer üstündeki kabloları yer altına taşıyan Çoruh EDAŞ, Beşirli kavşak ve sahil yolunda galvanizli poligon aydınlatma direkleri kullandı. Trafik akışının yoğun olduğu kavşak ve sahil yolu giriş çıkışlarında tamamladığı yatırım çalışmasıyla hem yaya hem trafik güvenliğine katkıda bulunuldu. Gerçekleştirilen yatırımlarla elektrik kesintilerini ve teknik kayıpları azaltmayı hedefleyen Çoruh EDAŞ, şebeke iyileştirme ve aydınlatma çalışmalarına 2020 yılında da ara vermeden devam edeceğini açıkladı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları