Güncel Haberleri Tümü

Dr. Nurcan Aşçı Demiröz basın ile bir araya geldi

 

CHP Trabzon İl Başkanı Dr. Nurcan Aşçı Demiröz Trabzon ve Bölgede görevli Basın camiası çalışanları ile bir araya geldi.

 

Basın mensupları ile bir araya gelen CHP Trabzon İl Başkanı Dr. Nurcan Aşçı Demiröz kendinden bahsederek açıklamalarda bulundu. Demiröz, "Davetimize hoş geldiniz. Katılımınız için teşekkür ederim. Ortahisar İlçe Başkanlığımızın hazırlayacağı bir rapora katkı koymak amacıyla çağrıldığım komisyondan, kendimi burada, politik arenada buldum. KTÜ İnşaat Fakültesi mezunuyum. Kısa bir süre kamuda çalıştıktan sonra üniversiteye geçtim. Yüksek lisans ve doktora çalışmaları ve sonrasında uzun bir süre öğretim üyeliği yaptım. Bölgemizin önemli iki üniversitesinin kuruluşunda görev aldım. Erkek egemen toplumda kadına bakışı sembolize eden cam tavan kavramını deneyimleyerek bırakmak zorunda kaldım. Kısa bir süre içinde partimizde Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi, Yönetici Eğitimi, Eğitici Eğitimi, Sandık Örgütlenme Eğitimi gibi temel eğitimleri aldım. Kongre süreci, il sekreterliği, başkanımızın milletvekilliği aday adaylığı için ayrılması, arkadaşlarımızın desteği ile kendimizi yoğun bir gündemin içerisinde İl Başkanlığı görevinde buldum.

 

Bu yoğun gündem içinde basınla buluşmamız biraz gecikti. Güçlü bir yerel basınımız var. Basılı yayın hayatını sürdürebilen, internet ortamında yayın hayatına devam eden gazetelerimiz ve internet sitelerimizin sayısı oldukça iyi. Tarzları farklı olsa da tecrübeli gazetecilerimiz var. Bu bizim zenginliğimiz. Eksik olan haberdir! Haberin peşinde koşacağınız günler çok yakındır. Basının kamuoyu oluşturma, halkı bilinçlendirme, denetim işlevi iktidarımızda demokrasimizin gelişmesine önemli katkılar koyacaktır.

Bilim ve sanata önem veren, yaşanabilir, modern bir kent inşa etmek için bizlere, sizlere çok önemli görevler düşmektedir. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. " ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları