Güncel Haberleri Tümü

Ellerinin arasından ölüme yuvarlandı

Trabzon’un Araklı ilçesinde genç kız çöpleri dökmek isterken uçurumdan düşerek hayatını kaybetti.

 Trabzon’un Araklı ilçesinde genç kız çöpleri dökmek isterken uçurumdan düşerek hayatını kaybetti.

Arsin ilçesi Çiçekli köyünde oturan ve küçükbaş hayvancılık yaparak geçimlerini sağlayan Küçük ailesi mayıs ayında hayvanları ile birlikte Araklı ilçesine bağlı Örenli Yaylası’na çıktı. Kibar Küçük (50) önceki gün tüylerini kırptığı koyunların yünlerinden geri kalan atıkları, çöpe atmak için kamyonetine yükledi.

ÖNCE İFTAR YAPTILAR
Önce kızı Şeyma (19) ile Sulakyurt köyündeki dinlenme tesisinde iftar yapan Kibar Küçük, daha sonra kamyonette bulunan çöpleri araçtan atmak için köyün hemen alt tarafında bulunan Tilkibeli mevkiine geldi. Kibar Küçük, kamyoneti yolun kenarına park ederek kasada bulunan atıkları kızı Şeyma ile birlikte dereye atmaya başladılar.

ELLERİNDEN KAYDI
Baba kız atıkları dereye attıkları sırada genç kız dengesini kaybetti. Düşmek üzere olan Şeyma, babasına bağırarak yardım istedi. Bunun üzerine Kibar Küçük, kızını son anda yakalamasına rağmen tutamadı ve talihsiz kız babasının elleri arasından kayarak 50 metrelik uçurumdan dereye düştü.

AKUT ÇIKARTTI
Araklı ilçesinde iftarda bulunan Trabzon Valisi Recep Kızılcık, kazayı duyar duymaz olay yerine geldi. Genç kızın cansız bedenine AKUT ekiplerinin 3 saatlik çalışması sonucu ulaşıldı. Talihsiz kız Çiçekli köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

KARADENİZ 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları