Güncel Haberleri Tümü

Gökhan GEDİKLİ: Artvin İlimize geçmiş olsun

 Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ,  Artvin’in Murgul, Arhavi İlçesi ve Ortacalar köyünde meydana gelen sel ve heyelanda görevli Karayolları çalışanlarını  ziyaret etti.  


Gökhan GEDİKLİ ziyarette yaptığı açıklamada, “Sel ve heyelan da kaybolan vatandaşımızın kısa zamanda bulunması dileğiyle Artvin ilimize geçmiş olsun diliyoruz. Allah beterinden saklasın. Bütün çalışan arkadaşlarımıza kazasız belasız çalışmalar diliyoruz.” dedi.  


Ziyaretin ardından Artvin Hopa Karayolları Bakımevi’nde Artvin’de yaşanan sel felaketinde Erzurum Bölgeden gelen ve cansiperane çalışan karayolları personeli ile buluşan Gökhan Gedikli daha sonra Hopa kantarlarda çalışan Karayolları personeli ile bir araya gelerek çalışma şartları, görev esnasında yaşanan anlık sorunlar ve çözüm önerileri konusunda istişarede bulundu.  Ziyaretlerin ardından duydukları memnuniyeti dile getiren Karayolları çalışanları: "Gökhan Gedikli Başkanımızın bizi ziyareti bütün yorgunluğumuzun, iş stresimizin üzerimizden gitmesini sağlıyor. Çalışma esnasında karşılaştığımız sorunlara anında müdahale ederek gerekli kişi ve kurumlar ile irtibata geçip çözüm üretmesi bize müthiş moral veriyor" açıklamasında bulundular.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları