Güncel Haberleri Tümü

Gönül Elçilerimiz Köy Köy Ev Ev Dolaşıyor

Gönül Elçileri Projesi Kapsamında İlçemizde Sayın Kaymakamımızın Eşi Sayın Tuğba Işıldak TEZCAN sorumluluğunda devam eden hasta ziyaretleri her hafta düzenli olarak devam ediyor.

 Gönül Elçileri Projesi Kapsamında başlatılan ve her hafta Çarşamba günleri ziyaret edilen hastalarla ilgili olarak, 12.06.2013 Çarşamba Günü İlçemiz Kaymakamı'nın eşi Sayın Tuğba Işıldak TEZCAN ve Trabzon Vali Yardımcıları Kamil SARIASLAN' ın eşi Sayın Nihal SARIASLAN, Vali Yardımcısı Cezmi BATUK' un eşi Sayın Arzu BATUK, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Recai GENÇ ve İlçemizdeki gönül elçileri ile beraber üç hasta ziyaretinde bulunuldu.

İlçemiz Erenler beldesinde oturan Rahman AKGÜN, Kestanelik Köyünden Süleyman İBRAHİMOĞLU ve İlçe Merkezinde oturan Seher İSMAİLÇEBİ evlerinde ziyaret edildi.

Sayın Kaymakamımız Adnan TEZCAN' ın eşi Sayın Tuğba Işıldak TEZCAN, hastalarımızın her zaman yanlarında olduklarını, bir istekleri olduğunda karşılanması için her türlü işlemin sağlanacağını belirterek hastalarla yakından ilgilendi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları