Güncel Haberleri Tümü

Müşterek Meslek Komiteleri toplantısı yapıldı

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Müşterek Meslek Komiteleri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Erkut Çelebi, "Amacımız birlikteliğimizi artırmak. Birlikte olursak çok şey başarabiliriz, olmazsak başaramayız" dedi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, 4 aylık faaliyetlerin özetinin yer aldığı filmin izlenmesinin ardından yaptığı konuşmada, Macaristan ve Gürcistan'da kurulması planlanan Türk Yapı Market ve sağlık turizmi konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çelebi, "Turizmin düşük olduğu aylarda sağlık turizmini canlandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek kış sezonu için hedeflerimiz var. Sağlık turizminde de bir fiyat standardı belirlemek için işletmelerle görüşmelerimiz sürüyor. 4 Mayıs'ta Bakü - Trabzon uçak seferlerinin başlamasını bekliyoruz. Bu seferlerin ticaret ve turizm için iyi bir fırsat olacağına inanıyorum. Bir diğer hedefimiz de Soçi - Trabzon arasında gemi seferlerini yeniden başlatmak. Rusya'nın Türk mallarına karşı yoğun bir talebi var ve bunu değerlendirmek istiyoruz" dedi.

Çelebi ayrıca odadaki hizmetlerin kalitesini artırmak için de çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak, "Şirket kurulum işlemleri daha kısa süreye indirildi. 6 belge online ücretsiz olarak alınabiliyor. Sicilin fiziki şartlarını da iyileştirmek için proje çalışmalarımız sürüyor" dedi.

"DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLECEK RAMAZAN KOLİLERİ İÇİN ÜYELERİMİZİN KATKISINI BEKLİYORUZ"

Depremlerin ardından yapılan çalışmalarla ilgili de kısa bilgi veren Çelebi, "Depremin ilk saatlerinden itibaren elimizden geldiği kadar bölgeye acil yardım malzemesi göndermek için çalıştık. Bölgeye ilk yardım ulaştıranlar arasında yer aldık. Katkıda bulunan destek sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Yardımlarımıza devam ediyoruz. Valiliğimizin koordinasyonunda bölgeye ramazan kolisi göndereceğiz. Bu konuda üyelerimizin de katkısını bekliyoruz. Ramazan ayında iftar yemeği vermeyeceğiz ve tüm yardımlarımızı deprem bölgesine yapacağız. Ayrıca Ticaret Bakanımız Mehmet Muş ve TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde kalıcı konutlar için çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda da arkadaşlarımızın katkısını bekliyoruz" diye konuştu.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, amaçlarının birlikteliği artırmak olduğunu ifade ederek, "Dünyada ve Türkiye'de yapılacak çok iş var. Güç birliği içinde çalışmalarımız yürütmemiz gerek. Odayı üyeler için bir buluşma noktası haline getirmeyi amaçlıyoruz. Sosyal alanlarımız artırılacak. Amacımız birlikteliğimizi artırmak. Birlikte olursak çok şey başarabiliriz, olmazsak başaramayız" ifadesini kullandı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları