Güncel Haberleri Tümü

Ocak Ayı Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Ocak ayı meclis toplantıları Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı Recep Çebi meclis toplantısında Araklı’da yapılan projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Çebi Yolgören ve Merkez mahallelerini birbirine bağlayan köprünün geçtiğimiz günlerde çelik konstrüksiyonunun yerleştirildiğini ifade ederek, üst yaya platformunun, ışıklandırmasının ve çevre düzenlemesinin de kısa bir süre içerisinde yapılacağını belirtti. Ayrıca şehitler anıtının yapısının tamamlandığını çevre düzenlemesinden sonra yapımının tamamlanacağını kaydetti.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ”Ocak ayı meclis ve encümen toplantılarımız devam ediyor. Yolgören ve merkez mahallemizi birbirine bağlayacak olan köprümüzün çelik konstrüksiyonu yerleştirilmişti. Yakın zamanda yürüyüş platformu, ışıklandırması ve çevre düzenlemesi yapılacak. Şehitler anıtımızın yapımı da tamamlandı. Diğer projelerimiz ve çalışmalarımızı anbean takip ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları