Güncel Haberleri Tümü

Ortahisar tek yumruk

 AK Parti Ortahisar İlçe Yönetimi, meclis üyeleri ve mahalle teşkilatları Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’in ev sahipliğinde  düzenlenen teşkilat buluşmasında bir araya geldi. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaparak “Kimsenin şüphesi olmasın. Şehrimizde olduğu gibi ülkemizde de AK Parti bayrağını dalgalandıracağız, AK hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.


YOĞUN BİR KATILIM
Teşkilat buluşmasına Ortahisar Belediye Başkanı Av Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan, Ortahisar ilçe belediye meclis üyeleri ile mahalle teşkilat başkanları katıldı.  


ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ
İlçe Başkanı Selahadidn Çebi, programa  ev sahipliği yapan Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’e teşekkür ederek, “Pandemi nedeniyle bir süredir bir araya gelmeyi erteliyorduk. Bugün  Sayın Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.  Ortahisar İlçe Yönetimi olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatarak sözlerini sürdüren Çebi, “AK Dava hizmet çatısı altındaki her bir teşkilat mensubumuz bizim için çok değerlidir, baş tacıdır. Bugün burada hep birlikte bir arada bulunabiliyorsak bu her bir teşkilat mensubumuzun, AK dava neferinin çalışması, mücadele etmesi sayesindedir. Hepinize şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.


SORUMLULUKLARIMIZ ARTIYOR
Çebi, Ortahisar ilçesinin şehrin lokomotifi olduğunu ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ortahisar sıradan bir ilçe değildir. Önemi çok büyük. Bu önemine binaen bizlerin de sorumluluğu artıyor. Şimdiye kadar vermiş olduğumuz mücadeleyi bundan sonraki dönem de daha da artırarak, ilk günkü heyecan ve istekle çalışmalarımıza, faaliyetlerimize devam edeceğiz. Gayretimiz her zaman en üst seviyede olacak. 


KADER SEÇİMİ
Önümüzde 2023 seçimleri duruyor. 2023 seçimleri sıradan bir seçim, sıradan bir takvim değildir. Bundan önceki kazanımların devam edebilmesi, ülkemizin önündeki tüm engellerin bertaraf edilmesi adına, ülkemizin geleceği adına bir kader seçimidir. Tüm teşkilat mensupları olarak yaptığımız, yapacağımız tüm faaliyetlerde bu bilinçle hareket ediyoruz.” 


YOLUMUZ UZUN
Dünya genelinde yaşanan küresel sorunlardan ülke olarak etkilendiğimizi anlatan Çebi “Son dönemlerde pandemi, enerji sorunları, ekonomik gelişmeler her bir ülkeyi etkiliyor. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK iktidar, Cumhur İttifakı olarak bu gelişmelerden en az etkilenen ülkelerden biriyiz. AK Parti dışında ülke yönetiminde bir başka yönetim olmuş olsaydı vahim bir tablo ile karşı karşıya kalmış olacaktık. Yıllarca ülkemizin gelişmesine set çekenler, sorun yumağı oluşturanlardan bir çözüm beklemek beyhudedir. AK dava iktidarı boyunca ülkemize ayak bağı olan tüm engellemeleri birer birer kaldırmıştır, kaldırmaya da devam etmektedir. Sorun üreten değil, sorun çözen bir anlayışla aziz milletimize hadim olduk. Gönül birlikteliği kurduk. Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok hizmetlerimiz var. ” ifadelerini kullandı. 


KİMSE BOŞ HEVESLERE KAPILMASIN
Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bizlerin aleme nizam, dünyaya düzenden başka bir idealimiz yok. Bizler gönüller yapmaya, her bir gönüle ulaşma gayreti içerisindeyiz. Hep birlikte şehrimizin dört bir tarafında çalmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Bu dava hepimizin omuzunda, sorumluluğumuz büyük, kaybedecek zamanımız yok. Hiç kimse de başka bir beklenti içine girmesin. Aziz milletimizin, insanlığın tek umudu, beklentisi AK dava ve Cumhur İttifakıdır.  Daha büyük bir gayretle 2023’te hem şehrimize hem de ülkemize AK Parti mührünü yeniden vuracağız.”

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları