Güncel Haberleri Tümü

Pervane Köyü 3. Genel Kurulu Yapıldı

3. Olağan Genel Kurulundan Ayrıntılar.

 Derneğimizin 3.Olağan Genel Kurul Toplantısı Dün (2013 Cumartesi) Günü 12-15 Saatleri Arasında İBB. 1453 Sosyal Tesislerinde da Gerçekleştirildi.

 Toplantı Başta CHP Grup Başkan Vekili Sayın Mehemet Akif Hamzaçebi,Adapazarı Orman Bölge Müdürü Sayın Hasan Türkyılmaz,İstanbul Adliyesi Hakimlerinden Sayın Mehmet Hamzaçebi,Yönetim Tam kadro ve Köyümüzün yetiştirdiği işadamları ve üyelerimizinde katılımlarıyla gerçekleşti.

 Sinevizyon Slayt gösterimi,1 dakıkalık Ataya saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunmasıyla Açılan Toplantıda Hasan Basrı Aslandağ'ın Derneğimizin Yapmış olduğu etkinlikleri Hatırlatma Konuşması Sonrasında 
 
Pervane Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Ali Yılmaz Çelik Bir Teşekkür Konuşması Yaptı,Konuşmada; Derneğimiz vasıtasızya 36 öğrencimize burs veren Adapazarı Bölge Müdürü Sayın Türyılmaza Teşekkür eden Sayın Yılmaz çelik Sözlerine şöyle ekledi;Geçenlerde Muhtarımız Hüseyin Solmaz ile Birlikte Ankaraya Sayın Vekilimiz Hamzaçebiyi ziyaret ettik ve Ondan rıcada bulunduk,köyümüze 3Km.lik asfalt yol gerekli diye. Sayın vekilimde sağolsun bizleri kırmadı hemen ilgili bakanı aradı ve bu sözüde bize verdi buradan ona tekrar teşekkürler ediyoruz dedi.
 
 
Kürsüye Çıkan CHP Grup Başkan Vekili Hamza çebi:
Tüm Köylülerimizin Birlik,Beraberlik ve Dayanışma İcerisinde Sosyal Ve Bireysel Sorumlulukları Yerine Getirmek Üzere, Paylaşıma Ve Dayanışmaya İnanmış, Birikimlerini, Deneyimlerini Ve Bilgisini Karşılık Beklemeksizin Verimli Bir Biçimde Aktarabilmek İçin Bir Araya Gelmiş, Saygının, Sevginin Ve Hoşgörünün Gelecekteki Nesillere Yansıtılabilmesi İçin Hiçbir Fedakarlıktan Kaçınmayan Ve Bu Köye Gönül Veren Insalardan  Oluşan, Sosyal Ve Kültürel Faaliyetlerin Anlam Ve Manasını Bilen, Menfaat Ve Çıkar Gözetmeyen Bir Topluluk  Olunmasının Köyümüze ve Ülkemize Daha Faydalı Olacağı İnancındayım Dedi...
 
Geçen Yıl Adapazarı Poyrazlar Gölünde Bizleri Ağırlayan Sayın Müdürümüz Hasan Türkyılmaz Bu yılda Bu etkinliğin tekrarlanmasını istedi bizleri tekrardan Poyrazlar gölüne davet etti. öte yandan 09.Haziran 2013 Tarihi Belirlenen Piknik etkinliği için sayın Türk yılamaz Karadeniz Sanatcısı İsmail Türütünde Katılacağı Müjdesini Bizlere verdi..











Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları