Güncel Haberleri Tümü

Pervaneliler Poyrazlar'da Buluştu

İstanbul, Ankara, Bursa, Zonguldak, İzmit, Trabzon ve Sakarya'dan gelen Hakim, Savcı, Belediye Başkanı, Dernek Başkanlarının ve yüzlerce Pervane Köyü nüfusuna kayıtlı kişinin katıldığı piknik Poyrazlar Mesire alanında yapıldı.

 İstanbul, Ankara, Bursa, Zonguldak, İzmit, Trabzon ve Sakarya'dan gelen Hakim, Savcı, Belediye Başkanı, Dernek Başkanlarının ve yüzlerce Pervane Köyü nüfusuna kayıtlı kişinin katıldığı piknik Poyrazlar Mesire alanında yapıldı. 

Trabzon'un Araklı İlçesine bağlı Pervane Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşayan Pervaneliler Sakarya'nın Poyrazlar Mesire Alnında bu sene 3'üncü kez buluştu. 

Pervane Köyü Dernek Başkanı Ali Yılmaz Çelik ve Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz'ın konuşmalarının ardından başlayan piknikte vatandaşlar horon ve oyun havalarından oluşan etkinliklerin haricinde yarışma ve çeşitli aktiviteler düzenlendi. Sanatçı Mehmet Akyıldız da etkinliğe şarkılarıyla renk kattı. 

Pervane Köyü Dernek Başkanı Ali Yılmaz Çelik, "Türkiye'nin farklı yerlerinden kilometrelerce yol kat ederek buraya gelen Pervanelilerin, kaynaşmasını ve tanışması için düzenlenen bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. 

Buraya uzun yol kat ederek gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyor bundan sonraki organizasyonlarda bizi yalnız bırakmamalarını umuyor saygılar sunuyorum" dedi. 

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz Konuşmasında, "Değerli yönetim kurulumuzun geleneksel hale dönüştürdüğü yaz etkinlikleri kapsamındaki piknik organizasyonunun bu sene 3. ayağını tekrar Sakarya'da düzenlemesinden dolayı başta başkan olmak üzere yönetim kuruluna huzurlarınızda teşekkür ederim. Köyümüzü temsil eden bu derneğimizin aktivitelerinde gerek şahsım gerekse bulunduğum kurum adına her ne imkan varsa bunu bugün sunduğumuz gibi bundan sonraki süreçlerde de sunacağımızı ve katkı sağlayacağımızı baştan ifade ediyorum. Buraya gelerek aslında bizi onurlandırdınız; bundan sonraki organizasyonları biz burada olduğumuz süre içerisinde burada devam etmesine dernek yönetimimiz karar verirse her zaman hizmetlerinde olduğumuzu ifade ediyor, katılımınızdan dolayı hepinize saygılar sunuyorum" dedi. 

Organizasyona yapmış olduğu katkılarından dolayı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz'a, Pervane Köyü Muhtarı ve Pervane Köylüleri Dayanışma Dernek Başkanı Ali Yılmaz Çelik'e plaket verildi. 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları