Güncel Haberleri Tümü

Şampiyon kulüplerin divan başkanları bir araya geldi

 Süper Lig’te şampiyon olmuş kulüplerin divan başkanlarının buluşması Beşiktaş Vodafone Park Stadyumu’nda gerçekleşti.

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk’ün misafirliğinde Vodafone Park’ta bulunan White Pepper Restaurant'ta düzenlenen yemeğe Divan Kurulu Başkanımız Ali Sürmen, Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu katıldı.

Kulübümüz Divan Kurulu üyelerinden Mehmet Ongan ve İsmail İnan’ın da yer aldığı yemeğe ayrıca Beşiktaş Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar ve Divan Kurulu Genel Sekreteri Turgay Pirinç ile Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray divan başkanlık kurulu üyeleri de katıldı.

"Renk aşkıyla konuşursak, doğruyu bulamayız"

Divan Başkanımız Ali Sürmen, yaptığı açıklamada toplantılarının kulüp başkanlarına örnek olması gerektiğinin altını çizerek, "Türk futbolunun buna ihtiyacı var. Yöneticiler kendi başarısızlıklarını gizlemek için maçlardan önce ya da başka zamanlarda karşılaştıkları kulüp içindeki sorunlar nedeniyle, hem kendi taraftarlarını hem rakip taraftarları tahrik edici cümlelerden kaçınmalı, küfrü hiç kimse kabul etmemelidir. Önce yöneticilerimiz kendi taraftarlarını gelen misafir takıma küfür etmemeleri için yönlendirmelidir. Başka tezahürat biçimi mi yok? Yöneticiler de şunu düşünmeli; ‘Bir önceki sezon gittiğin şehirde sokakta dahi insanlar seninle fotoğraf çektirirken şimdi gittiğin statta niye protesto edildin?’ Öz eleştiri yapmak lazım. Renk aşkıyla konuşursak doğruyu bulamayız” dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de sıcak bir ortamda geçen Geleneksel Divan Kurulu Başkanları Yemeği’ne iştirak ederek divan kurulu başkanları ile sohbet etti.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları