Güncel Haberleri Tümü

Sürmene’de Öğrencilere 580 adet tablet...

 Sürmene'de pandemi nedeniyle uzaktan eğitimden daha verimli yararlanmak için başlatılan tablet kampanyasında 580 adet tablet öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

Sürmene Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan kampanya törenine Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya,Belediye Başkanı Rahmi Üstün,İlçe milli eğitim müdürü Halil İbrahim Revi,öğrenci ve velileri katıldı.

Burada konuşan Kaymakam Ahmet Gazi Kaya; "Pandemi nedeniyle uzaktan eğitimden en iyi şekilde yararlanmak için tablet ve bilgisayar en önemli araç haline gelmiştir.İlçe milli eğitim müdürlüğümüzü belirlediği 384 adet tablet Milli Eğitim Bakanlığı'ndan,141 adet İş adamı Suat Sürmen tarafından 46 adet Sürmene Sosyal yardımlaşma vakfından,8 adet de Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafında karşılanarak toplamda 580 adet tablet öğrencilerimize ulaştırıldı"dedi.


EL BİRLİĞİ İLE BU SORUNU AŞACAĞIZ
Belediye Başkanı Rahmi Üstün'de hayırseverlere çağrıda bulunarak;"Öğrencilerimizin daha iyi eğitim almaları için tablet ihtiyacını el birliği ile aşmayı hedefliyoruz.Katkı veren kurumlarımıza ve hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları