Güncel Haberleri Tümü

TERKETTİĞİ EVE HIRSIZLIK AMAÇLI GERİ DÖNDÜ

Araklı İlçesi Taşönü Köyü’nde mayıs ayında görkemli bir düğün töreniyle Kemal Kılıç isimli şahısla evlenen K. Kılıç (45) 1 ay sonra huzursuzluk çıkararak ziynet eşyalarını alıp gitmişti.

  Araklı İlçesi Taşönü Köyü’nde mayıs ayında görkemli bir düğün töreniyle Kemal Kılıç isimli şahısla evlenen K. Kılıç (45) 1 ay sonra huzursuzluk çıkararak ziynet eşyalarını alıp gitmişti. Kendisine boşanma davası açılan K. Kılıç, 7 ayda evlendiği eşinin evini 2 kez soydu.  3. kez soygun yaparken yakalandı. K. Kılıç ve yardımcısı hakkında soruşturma başlatıldı.

TRABZONUN araklı ilçesi taşönü köyü kılıçlar mahallesinde yaşayan kemal kılıç 13.05.2013 tarihinde görkemli bir düğün töreniyle kadriye kılıç(ayşe) 45 bayanla dünya evine girmiş. Yaklaşık bir ay sonra huzursuzluk çıkararak tüm zinet eşyalarını alarak evini terketmişti.bu olaydan bir müddet sonra kılıç kendisini dolandıran bayandan hem şikayetçi olmuş hemde boşanma davası açmıştı.

TERKETTİĞİ EVE HIRSIZLIK AMAÇLI GERİ DÖNDÜ

Çevresinde ayşe olarak bilinen Kadriye kılıç adlı bayan terkettiği eşinin evine 3 defa hırsızlık maksadıyla eşinin olmadığı akşamları kollaştırarak arkadaşlarıyla beraber hırsızlık maksadıyla gelerek evden bazı eşyaları alarak kayıplara karıştı.enson denemesinde yakayı ele verdi.evlendiği eşi kemal kılıcın evine gelip yedek anahtarla eve girerek evden eşyaları aldıktan sonra kendi aracıyla kaçmaya çalışırken aracın menfeze düşmesiyle aracı olay yerinde terkederek kayıplara karıştı.gece geç saatlerde eve gelen kemal kılıç aracı evinin yakınında görünce durumdan şüphelenerek jandarmaya haber verdi.olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları