Güncel Haberleri Tümü

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay güven tazeledi

 Trabzon Bayburtlular Derneğinin 16. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Sadettin Okay güven tazeledi. 


Divan Başkanlığını Prof. Dr. Şeref Oruç’un Divan Üyeliklerini Gürsel Karapınar ve Murat Okay’ın yaptığı kongreye eski Dernek Başkanları Ekrem Akgün ve Turan Terzi’nin yanı sıra spor, siyaset ve iş dünyasından tanınmış simalarda katıldı.


Kongrede oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçilen Sadettin Okay, kendisini tekrar başkanlığa layık gören üyelere teşekkür etti.

 

Trabzon Bayburtlular Derneğinin 30 yıllık hayali gerçek oldu

 

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay, Yönetim Kurulunun, Hayırsever İşadamlarının önemli katkıları ve çalışmaları neticesinde yıllardır sorun haline dönüşen dernek binası sorunu çözüme kavuşturuldu. Dernek kendi binasında hizmet veriyor dedi.

 

30 yıllık hayalin gerçek olduğunu ifade eden Trabzon Bayburtlular Dernek Başkanı Sadettin Okay: “1990 yılında kurulan Bayburtlular Derneğimizin asıl amacı Trabzon’da yaşayan ve günümüzdeki sayısı yaklaşık 25 bin kişiye ulaşan Bayburtlu hemşerilerimizin sorunlarıyla ilgilenmek ve çözüm üretmektir. Diğer taraftan Bayburt’a en yakın bir il derneği olmamız nedeniyle başta sağlık konusu olmak üzere birçok konuda Trabzon’a gelen ve yardıma ihtiyacı olan hemşehrilerimizin çalabilecekleri ilk kapı olma özelliğini taşımaktayız.

 

Bütün bu hizmetlerin sürdürülebilmesi için derneğimizin kendisine ait bir yere ihtiyacı vardı. Yönetim Kurulumuzun değerli üyelerinin Orhan Şimşek kardeşimizin ve birçok İşadamı, Yönetici hemşehrimizin gayreti ile bu sorunu çözmek için çalışmalarımızı başlattık. Trabzon kent merkezinde 170 metrekarelik bir yeri dernek binası olarak parasını ödemek kaydıyla derneğimize kazandırdık. Bizler burada ne kadar güçlü olursak hizmetimizde o kadar kaliteli olacaktır. Rabbimin izni ile tekrar seçildiğimiz Trabzon Bayburtlular Derneği Yönetimi olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Genel kurula katılan üyelerimizin bize verdikleri destek için sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

 

KTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şeref Oruç’da kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında: “Trabzon Bayburtlular Derneği’nin Genel Kurulunu kendi binasında yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlik beraberlik vurgusu yaptı.  Kongrenin ardından Şeref Oruç’un Milli ve Manevi konulara ilişkin yaptığı söyleşi dinleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

 

Sadettin Okay Başkanlığında oluşan Yönetim Kurulunda: “Orhan Şimşek, Şenol Kılıçaslan, Mesut Açıkgözoğlu, Ali İhsan Tosun, Rasim Katırcıoğlu,Talip Kılıç, Barış Maraba, Güven Köksal Kutlu, Recep Ziypak, Cüneyt Keskin, Mahmut Dursun, Yurdanur Ayaydın, Nuray Dur, Metin Aydın, İlyas Kılıç, Hakan Aydın, Arif Azak, Sedat Okay, Murat Helekardeş, Osman Bulunmaz. Denetleme Kurulu’nda: Cemal Okay, Selver Temel,  Emrem Şentürk, Erdoğan Çatalbaş, Ünal Çakan, Alim Köroğlu görev yapacak.

Haber: Arif AZAK

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları