Güncel Haberleri Tümü

Trabzon Bayburtlular Derneği yüzleri güldürmeye devam ediyor

 

Trabzon Bayburtlular Derneği, ihtiyaç sahiplerine yönelik destek çalışmalarını özel yapım akülü aracı Doğan ailesine ulaştırarak devam ettirdi.

 

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay yaptığı açıklamada “İhtiyacı olan birçok aileye bizatihi kendimiz yardımları evlerine götürüyoruz. Bu zor günlerde hayırseverlerimiz bizi yalnız bırakmadılar. Gereken yardım ve hayırlarını bizim aracılığımızla fakir ve muhtaç ailelere ulaştırma noktasında bizi tercih ediyorlar. Biz de bu görevi layıkıyla yapabilmek için elimizden gelen gayreti yapıyoruz. Muhtaç ve fakir aileleri yerinde tespit ediyoruz. Bizatihi kendimiz bu ailelere yardımları götürüyoruz. Bununla beraber hayırseverler yardımları bizatihi kendileri fakir ailelere versinler diye beraber de yardımları dağıtıyoruz. Bu dayanışmadan hayırseverler de memnun kalıyor.” dedi.

 

Saadettin Okay açıklamasının devamında Almanya Stuttgart Bayburtlular Derneği Başkanı Yasin Ayışık beyin organizesinde ve maddi yükünü tamamen üstlenen Almanya’da yaşayan hemşerimiz değerli iş insanımız Erol Sıvka’nın bizlere gönderdiği özel yapım akülü aracı değerli kardeşimiz Cengizhan Doğan’a Yönetim Kurulu olarak teslim ettik. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin dedi.

 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları