Güncel Haberleri Tümü

Trabzon'da Asayiş Berkemal!

Trabzon'un asayiş raporunda neler var neler!İşte o olaylardan kısa..

 HIRSIZLIK OLAYLARI SON BULMUYOR...

Trabzon'da bir evden 14 çeyrek altın ve 800 lira çalındı.Yomra ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde, M.K. ve N.K'nın evine giren hırsız ya da hırsızlar, 14 çeyrek altın, 1 altın künye, 1 altın küpe, 4 altın kolye, 1 kulplu altın, 1 altın boncuklu nazarlık ile 800 lira alarak kaçtı.Aynı mahallede, A.T'nin evinden ise 400 lira değerinde kol saati çalındı.M.K., N.K. ile A.T'nin şikayeti üzerine polis, zanlı ya da zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. 

21 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ KAYIP!

 Trabzon’un Araklı İlçesi'nde 21 yaşındaki Kız "işe gidiyorum" diye evden çıktı bir daha geri dönmedi.Telaşa kapılan Baba soluğu polis merkezinde aldı. Sabah saatlerinde kızının evden ayrıldığını dile getiren Baba, genç kızın bulunması için yardım istedi.Olayla ilgili incelemeler başlatıldı.

ALKOLİK KOCA..!

Eşinin şiddetlerine dayanamayan kadın polise sığınarak koruma talebinde bulundu.Trabzon’un Yeşiltepe mahallesinde meydana gelen olayda eşinin sürekli alkol alarak kendisine aile içi şiddet uygulamasından bıkan N.D (37) Gülbaharhatun polis merkezine sığınarak yardım istedi. Eşinin şiddet eylemlerine dayanamayıp polise sığınan N.D ifadesinde,’Eşim ikametimizde sürekli alkol alır. Buna tepki gösterdiğim için bana şiddet uyguluyor.Eşimden şikayetçi değilim ama koruma talebinde bulunuyorum’ diye belirtti. Kadının talebi üzerine N.D’ye mahkeme kararıyla 6 ay koruma kararı verilirken, O.D göz altına alındı


Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları