Güncel Haberleri Tümü

Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşayan vatandaşlar karşılaştıkları sorunları dile getirdiler

 Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşayan vatandaşlar karşılaştıkları sorunları dile getirdiler.

İhsan Kılıç isimli vatandaş açıklamasında Karadere tarafında yapılan yeni yerleşim yerlerini görmeden önce hayalimde daha güzel cadde ve sokaklar hayal etmiştim fakat maalesef gelip gördüm çıkmaz sokak biçimsiz yollar daha düzenli ileriye dönük bir yapılaşma olmalıydı. Taşönü katı atık tesisinin dışında kalan bölgedeki mağaraların turizmin hizmetine kazandırılmasının Araklı’nın marka değerine katkıda bulunacağını düşünüyorum dedi.

Kemal Danışmaz isimli vatandaş ise turistik tesislerin artırılması lazım Turup mevkinde daha önce piknik yaptık Karadeniz’in en güzel yeri Turup öyle bir yer bölgede yok Turup turizm bölgesinin insanların daha fazla faydalanacağı sosyal tesisleri içeren bir alan olmasını istiyorum. Benim Araklı Türkeli Dere Mahallesinde 100 mt. yolum var köyde taştan kabandan iniyorum çıkıyorum 3 defa proje yaptılar mühendis geldi benim yolumu yapmadılar. Çok tehlikeli evimin yolu düşüp ölende olabilir. Trabzon Valisi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, Araklı Kaymakamı ve Araklı Belediye Başkanından yolumun yapılmasını istiyorum dedi.

Hasan Hüseyin Akdağ isimli genç ise Araklı İmam Hatip Lisesinde okuyorum İlçede gençlere yönelik spor alanlarının artırılması lazım gençlerin faydalı işlerle ugraşacağı sosyal alanların artırılması lazım dedi.

Dursun Deniz ise insanlar işsiz boş geziyor aç geziyor fabrika yok. Çocuklarımız üniversite okumuş fakat işe yerleşemiyor. Köyümüzün Kaşıkçı köprüsü yıkılıyor ilgilenen yok o köprü bir gün çökecek Karadereye gidecek acilen yetkililerin güvenlik önlemi alması gerekiyor dedi.

Nurettin danışmaz isimli vatandaş ise aile yapısındaki bozulmalara espirili bir dille dikkat çekerek Amerika’nın ve İsrail’in Türkiye üzerindeki  oyunları sonucunda gelinen noktada erkekleri etti kadın kadınları etti azrail çocuklara lafımız geçmiyor dedi.

Haber: Arif AZAK

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları