Güncel Haberleri Tümü

TTSO üyelerini pandemi önlemleriyle ilgili bilgilendirdi.

  İçişleri Bakanlığı'nın pandemide yüksek riskli illere yönelik genelgesinin ardından Trabzon Valiliği koordinasyonunda başlatılan dinamik denetim süreci kapsamında, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri ve personeli de oda üyelerini ziyaret ederek alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendiriyor.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri ve oda personeli, oda üyesi işyerlerini ziyaret ederek pandemi tedbirleri kapsamında uyulması gereken kurallarla ilgili bir kez daha bilgilendirme yapıyor.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca Trabzon Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantının ardından işyeri ziyaretlerine başladıklarını belirterek, "Yönetim kurulu üyelerimiz ve oda personelimiz üye işyerlerimizi ziyaret ediyor, pandemi kurallarıyla ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Alınması gereken tedbirler konusunda yapılan değerlendirmenin ardından, üyelerimizin varsa sektörleriyle ilgili talep ve önerileri de alınıyor" dedi.

Hacısalihoğlu, "Normalleşme sürecine bir an önce girebilmemiz için herkesin işyerinde, evinde, sokakta kurallara uyması gerekiyor. Zor durumdaki sektörlerimizin de normal işleyişine dönmesi ekonomiyi rahatlatacaktır. Bu nedenle isteğimiz herkesin pandemi tedbirlerine uymasıdır. Trabzon'un da bir an önce düşük riskli iller arasında alınması için bu çok önemli" diye konuştu.


Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları