Güncel Haberleri Tümü

ÜCRA KÖYE GÜZEL HİZMET

 Yomra Belediyesi tarafından Maden Mahallesi'ne kazandırılan Sultan Uzunoğlu Çocuk Parkı, Spor ve Dinlenme Alanı bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Parkın açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, "İlçemizi sosyal alanlarla donatmaya devam edeceğiz" dedi.

Yomra'ya sosyal alan kazandırmaya özel önem verdiklerini ifade eden Başkan Bıyık, yapımı tamamlanan park ile Maden Mahallesi ve bölgedeki mahallelerin sosyal alan ihtiyaçlarının önemli ölçüde karşılandığını söyledi. Karadeniz kırsalının arazi ve iklim şartlarından ötürü zor coğrafyalar olduğunu ifade eden Bıyık, "Kırsaldaki çocuklarımız oyun oynayabilecekleri, gençlerimiz spor yapabilecekleri, insanlarımız bir arada oturup sohbet edebilecekleri böylesi alanların eksikliğini hep yaşadı. Bu eksikliği ortadan kaldırmak için Maden Mahallemize bu yatırımı gerçekleştirdik. Çocuklarımız parkımızda doya doya oynasınlar istedik. Burası ayrıca Santa/Taşköprü güzergahında bulunan önemli bir mahallemiz. Turizm potansiyelini de dikkate alarak bu yatırıma imza attık. Parkımıza, geçtiğimiz yıllarda meydana gelen elim bir kazada hayatını kaybeden ilkokul öğrencimiz Sultan Uzunoğlu'nun ismini verdik. Başta Maden Mahallemiz olmak üzere, bu bölgedeki tüm mahallelerimize ve Yomra'mıza hayırlı uğurlu olsun. Merkez mahallelerimizden en ücra mahallelerimize kadar ilçemizi sosyal alanlarla donatmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Maden Mahallesi Muhtarı Şenol Sırtlı ise yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Bıyık'a teşekkür etti. Sultan Uzunoğlu Çocuk Parkı, Spor ve Dinlenme Alanı'nın mahalle sakinlerini mest ettiğini dile getiren Muhtar Sırtlı, "Sayın Başkanımızın bu hizmeti bizleri çok mutlu etti. Kendisine müteşekkiriz. Bu önemli yatırım köyümüzün adeta şeklini değiştirdi. Ayrıca mahallemizde yıllardır var olan yol sorunu da Belediye Başkanımız tarafından çözüldü. Sayın Bıyık'a mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum, başarılarının artarak devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sultan Uzunoğlu Çocuk Parkı, Spor ve Dinlenme Alanı'nın açılışında, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül ve ilçe yöneticileri, Yomra Belediye Meclisi üyeleri, Maden Mahallesi Muhtarı Şenol Sırtlı, Kılıçlı Mahallesi Muhtarı Ali Kemal Boz, Çamlıyurt Mahallesi Muhtarı Zekeriya Can, Tandırlı Mahallesi Muhtarı Hasan Boz ve mahalle sakinleri hazır bulundu.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları