Güncel Haberleri Tümü

Yaşanan Sel Sonrası 2 Kişi Kayboldu

Trabzon'un Yomra, Arsin ve Araklı ilçelerinde bugün etkili olan şiddetli yağış nedeniyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı.

 Trabzon'un Yomra, Arsin ve Araklı ilçelerinde bugün etkili olan şiddetli yağış nedeniyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapanırken Yomra ilçesinde de 2 kişi yaşanan sel sonrası kayboldukları öğrenildi.

Yağışlar daha çok Yomra ilçesinde etkili olurken, Yomra-Özdil yolu taşan dere suları ve toprak kaymaları nedeniyle ulaşıma kapandı. Konuyla ilgili açıklamada bulunanYomra Kaymakamı Fatih Akkaya, "AKUT VE UMKE ekiplerimiz kayıp vatandaşlarımızı bulmak için çalışmaya yapıyor. Yomra-Özdil yolu boyunca mahsur kalan araçlardan bazılarını kurtardık. Yol açılma çalışmaları sürüyor. Yolda mahsur kalan vatandaşlarımızdan 40 kişiyi geceyi geçirmeleri için Oymalıtepe beldesine göndereceğiz" dedi.

Yomra merkeze bağlı Gozdeğirmen mevkiinde sel sularına kapılan Şakire Ateş (70) ve torunu Erman Ateş'in fındık bahçesinde fındık topladıkları sırada yaşanan sel sonrası kayboldukları öğrenildi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları