Sağlık Haberleri Tümü

Hastanemi Geri Verin!

Araklılı İş Adamı Bayram Halil tarafından 50 milyon TL harcanarak inşa edilen, açılışı Başbakan Erdoğan tarafından yapılan hastane adeta kaderi ile baş başa bırakıldı. İşadamı isyan ederek “Parayı harca, hastane yap, devlete teslim et, çürütsün. Ya ilgilensinler ya da geri versinler, özel hastane yaparım” dedi.

 Araklılı İş Adamı Bayram Halil tarafından 50 milyon TL harcanarak inşa edilen, açılışı Başbakan Erdoğan tarafından yapılan hastane adeta kaderi ile baş başa bırakıldı. İşadamı isyan ederek “Parayı harca, hastane yap, devlete teslim et,  çürütsün. Ya ilgilensinler ya da geri versinler, özel hastane yaparım” dedi. 

DEVLETİN ÇİVİSİ BİLE YOK

Araklı’da hayırsever işadamı Bayram Halil tarafından 50 milyon TL harcanarak yaptırılan açılışı Başbakan Erdoğan tarafından yapılan hastane ilgisizlik ve doktor sıkıntısıyla mücadele  etmeye  başladı. Geçtiğimiz gün bir doktoru istifa eden ve 2 aydır pratisyen hekimi bulunmayan, nöbete kalacak doktoru kalmayan hastaneyi yapan işadamı Bayram Halil sonunda patladı, ‘Sen  paranı harca yap, devlete teslim et. Onlar çürütsün. Bu Allah’a  reva mı? Yeter artık’ diyerek isyan etti

ÖZEL HASTANE YAPARIM
Yaşananları kabullenemediğini belirten Halil, “O hastane yapımında devletin bir çivisi bile yok. Ben oraya eski para ile 50 trilyon harcadım. Arsayı aldım, hastaneyi yaptım. Açtıktan sonra da ek olarak 3 tane ameliyathane yaptık. Bölgeye hitap edecek büyüklükte bir hastane inşa ettik. Ancak şimdi doktor yok, kimse yok.Yazık günah değil mi. Bir çok yeri aradım herkes baştan savma konuşuyor. Eğer ilgilenmeyeceklerse versinler geri, ben  özel hastane yapacağım. Devlet bakmıyorsa ben bakarım” diye konuştu. 

KARADENİZDE SONNOKTA

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları