Siyaset Haberleri Tümü

Aygün Aday Adayı !

İlçemizin sevilen başarılı genç iş adamlarından Özel Coşkun Tıp Merkezi Sahibi ve İşletme Müdürü Sayın Bayram Şahin Aygün Ak Partiden Belediye Encümen Aday Adayı oldu.

 İlçemizin sevilen başarılı genç iş adamlarından Özel Coşkun Tıp Merkezi Sahibi ve İşletme Müdürü Sayın Bayram Şahin Aygün Ak Partiden Belediye Encümen Aday Adayı oldu.Sayın Aygün yaptığı açıklamada siyaseti uzun vadede düşünüyor olmasına rağmen Sivil Toplum Kuruluşlarından ve çeşitli çevrelerden gelen yoğun talepler doğrultusunda böyle bir karar aldığını söyledi.Sağlıklı ve emin adımlarla ilerlemenin siyasette kalıcı olmayı sağlayacağı inancıyla buradan başlangıç yapmayı uygun bulduğunu söyledi.Kendisinin bir hizmet adamı olduğunu ve hiçbir zaman hizmetten kaçmadığını ve halka hizmetin hakka hizmet olduğuna inananlardan olduğunu söyledi.Bu süreçte tüm hemşehrilerinin dua ve desteklerini beklediğini söyleyen Aygün teşkilatının kendisine hizmet imkanı tanıması durumunda tüm imkan ve enerjimle halkımın hizmetinde olacağım diyerek kendisi gibi bu hizmetlere talip olan dava arkadaşlarına başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.

Bayram Şahin Aygün Kimdir

26.12.1975 Tarihinde Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu.İlköğretimi Yiğitözü köyünde ,Orta ve Liseyi Araklı İmam Hatip Lisesinde tamamladı.2000 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve idari bilimler fakültesinde Maliye bölümünden mezun oldu.Öğrenim hayatı boyunca baba mesleğinde ticaret yaptı. 2002 yılında Araklıda Aslantürk fındık fabrikasında Kalite yönetiminde görev aldı.2004 yılında Özbekistan’da Türk firması Sündüs Ltd. Şti. de İşletme müdürü olarak 2 yıl görev yaptı bu ülkedeki T.C. vatandaşlarına olan ekonomi ve siyasi baskı dolayı 2006 yılında tekrar Trabzon’a döndü.Döndükten kısa bir süre sonra fındık tüccarı olarak ticari hayatına devam etti,2007 yılından beri tüccarlığın yanında kurucusu olduğu Özel Coşkun tıp merkezinde hem işletme müdürü hem de işletme sahibi olarak halen görev yapmakta. Aynı zamanda Akçaabat’ta yapımı son aşamada olan Özel Clinart Hospital’de kurucu ve ortakları arasında yer almakta.Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici ve üye olarak görev yapmakta.Sık sık Suriye,BosnaHersek,Özbekistan,Kazakistan,Gürcistan,Nahçıvan,Bosnahersek gibi bir çok ülke ye iş ve gezi seyahatlerinde bulunup Türk okullarının eğitim hizmetlerini yakından takip etti .Aygün evli ve 2 çocuk Babas

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları