Siyaset Haberleri Tümü

Belediye başkan adayı Selahaddin Çebi yi tanıyalım

1974 yılında doğdu. Liseyi Büyükçekmece lisesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Fakültesinde bir yıl okuduktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünü kazandı ve Makine Mühendisi olarak mezun oldu.

 MAKİNA MÜHEDİSİ

1974 yılında doğdu. Liseyi Büyükçekmece lisesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Fakültesinde bir yıl okuduktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünü kazandı ve Makine Mühendisi olarak mezun oldu. Avrasya Üniversitesinde iş güvenliği ve iş sağlığı bölümde yüksek lisansa eğitimine devam etmektedir. Milli gençlik Vakfına bağlı hazırlık kurslarında gönüllü matematik öğretmenliği yaptı.d Bilgisayar kursu işletmeciliği ve öğretmenliği yaptı. Daha sonra çeşitli mühendislik sahalarında çalışan Çebi bunun yanında gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz olarak 2 yıl çalıştı.serbest makine mühendisi olarak mesleğini sürdürmektedir.

Aktif siyasete lise yıllarında ülkü ocaklarında başlayan Çebi Üniversite eğitimi ile başlayan yıllarda milli görüş teşkilatına katıldı. Ak partinin kuruluşu ile sırasıyla ve aralıksız Ak Parti de bugüne kadar siyasette aktif olan Çebi 2002-2003 AK PARTİ TRABZON KURUCU GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANI 2004-2006 AK PARTİ TRABZON İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ 2006-2008 AK PARTİ TRABZON İL BAŞKAN YARDIMCISI-TANITIM VE MEDYA BAŞKANI 2008-2009 AK PARTİ TRABZON İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ AK PARTİ ARAKLI İL GENEL MECLİS ÜYE

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları