Siyaset Haberleri Tümü

Eroğlu ve Bayraktar, Araklı'da 24 Tesisin Temelini Attı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Araklı İlçesi'nde 225 milyon TL maliyetle yapılacak 24 tesisin temel atma törenine katıldı.

 Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Araklı İlçesi'nde 225 milyon TL maliyetle yapılacak 24 tesisin temel atma törenine katıldı.

Temel atma törenine, bakanlar Eroğlu ve Bayraktar'ın yanı sıra AK Parti Trabzonmilletvekilleri Faruk Özak ile Safiye SeymenoğluTrabzon Valisi Abdil Celil Öz,DSİ Genel Müdür Vekili Ömer Özdemir ile vatandaşlar katıldı.

'BİZE HER YER Trabzon'

Bordo- mavili kravatıyla dikkat çeken ve "Bize her yer Trabzon" diyerek konuşmasına başlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, büyük hedefleri olan Türkiye'de yatırımların süreceğini belirterek, "İki bakanlık olarak tek törende 24 tesisin açılışını yaptık. Son 8 ayda Trabzon'a 268 milyon liralık 48 müjde verildi.Trabzon Trabzon olalı böyle yatırımlar görmedi. Trabzon'a ne yapılsa azdır. Bu yatırımlar artacak" dedi ve şunları söyledi:

"Türkiye'de hortumları kestik. Ülkeyi dünyada en büyük 10 ekonomi arasına taşımak istiyoruz. Bu millete güveniyoruz. 21. asıra gücümüzü hep birlikte vuracağız. Türkiye'de tesisleşme açısından muazzam çalışmalar var. Bu çalışmalar aralıksız devam edecek."

'GEZİ PARKI GİBİ HİÇ YOKTAN BİR MESELE ÇIKARTILDI'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise konuşmasında Gezi Parkıolaylarına değinerek, "İnsanların hayat kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Çalışmalarımıza bundan sonra daha fazla hız vereceğiz. Amacımız insana hizmet etmek. Biz hizmet siyaseti yapacağız. Türkiye gelişiyor ve kalkınıyor, ülkenin her noktasında arı gibi çalışılıyor. Ülke genelinde 200 civarında canlı şantiye var.Türkiye kalkınmaya başladığı, kredi notları artığı ve yabancı yatırımlar gelmeye başladığı zaman bazı olaylar yaşandı. Mayıs ayı bir sıçrama noktası, birinci lige çıkma noktasıydı. Gezi Parkı gibi hiç yoktan bir mesele çıkartıldı. Türkiye'nin önünü kesmek için bu mesele çıkartıldı ama aradıkları bulamadılar. Avuçlarını yaladılar" diye konuştu.

Ezan okunması üzerine konuşmasına ara veren Bakan Bayraktar, "Önümüzdeki süreçte adaylıklar için yarışları İslam'a uygun, edebe uygun yapacağız. O zaman refahı yakalarız. Önümüzdeki süreçte Türkiye sıçrama yapacak. Dünya milletler arasında kendi uçağını yapan, enerji problemlerini halletmiş Türkiye'nin ayak sesleri duyulacak" diyerek sözlerini noktaladı.

Bakan Bayraktar'ın temel atma töreni öncesi platformda bulunan Bakan Eroğlu'nun taktığı bordo mavi renkli kravatı kameralara göstermesi, gülüşmelere neden oldu. Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu ile Bakan Bayraktar, beraberindekilerle birlikte butona basarak 24 tesisinin temelini attı. Bakanlar daha sonra daGümüşhane'ye hareket etti. 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları