Siyaset Haberleri Tümü

Gümrükçüoğlu, Araklı'da Toplantıya Katıldı

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: "Trabzon büyükşehir olduğunda hizmetler artarak devam edecek"

 Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Araklı'da düzenlenen toplantıya katıldı.

Gümrükçüoğlu, Ak Parti Araklı İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen ve Araklı Belediye Başkanı Recep ÇebiYeşilyurt Belde Belediye Başkanı Hüseyin KalaycıÇankayaBelde Belediye Başkanı Burhan AkyıldızAk Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş ve parti yöneticileri ve muhtarların da yer aldığı toplantıya katıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını partililere ileten Gümrükçüoğlu, "Başbakanımızın sevgi ve selamlarını getirdim. Başbakanımız, büyükşehrin önemini tüm vatandaşlarımıza anlatmamızı istedi. 2014 mahalli seçimi, sadece bir mahalli seçim değil. Bu seçimin ardından Türkiye'de ilk defa halk oyuyla Cumhurbaşkanı seçimi de yapılacak. Bizim partimiz, milletin partisidir. Herkes bizim milletin partisi olan kuruluşumuza gelebilir" dedi.

Gümrükçüoğlu, Trabzon büyükşehir olduğunda hizmetlerin artarak devam edeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Büyükşehir olduğumuzda daha iyi koordinasyon içerisinde hizmetlerimize devam edeceğiz. İl özel idarelerinin şantiyeleri aynen devam edecektir. Gücümüz büyüyecek, ekonomik imkanımız artacaktır. Trabzon'da 61 projeden yapamadığım 5 proje var ve onlar da yer tahsisi nedeni ile yapılamamıştır." 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları