Siyaset Haberleri Tümü

İLK RESMİ ADAY ADAYI AÇIKLANDI

Araklı Ak parti belediye başkan aday adayı Hamit Baycan İlk resmi başvuruyu yaptı.Başvuruyu İlçe Başkanı Tekinbaş kabul etti.Hamit Baycan İlk Açıklama olarak şunları şöyledi

Araklı Ak parti belediye başkan aday adayı Hamit Baycan İlk resmi başvuruyu yaptı.Başvuruyu İlçe Başkanı Tekinbaş kabul etti.Hamit Baycan İlk Açıklama olarak şunları şöyledi


 BEKLENEN AN GELDİ. ARAKLIMIZI DAHA İLERİYE TAŞIYACAK PROGRAMLARIMIZI BEŞ TEMEL HEDEF İLE AÇIKLIYORUZ. AÇILIM, PAYLAŞIM, DEĞİŞİM, DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM.

Saygıdeğer Dava arkadaşlarım, Araklımızın güzel insanları gönüldaşlarım, sevgili gençler Trabzonumuzun gözü kulağı ince ayar ustaları (Basın mensuplarımız) Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum!

Huzurunuzdayız daha iyiye, daha güzele, daha İleriye birbirimizi anlayarak anlatarak anlaşarak  birlikte yürümeye hazırız.                                                                                            

Bu güne kadar Görev yaptığımız süre boyunca şahsı menfaatlerimizi ve kariyer hesaplarımızı Milletin menfaatlerinin önüne geçirmeden Hakkın hatırını muhafaza ederek Makamın izzetine saygınlığına gölge düşürmeden kaynaklarımızı doğru yer ve zamanda kullanmayı ilke edindik.Her hal ve şartta  milletimizin hizmetinde olmaya çalıştık. Millete hizmet etmek için siyaseti araç olarak gördük.

Araklı ilçemizin sınırları içerisinde köy ve belde belediyelerinin tüzel kişilikleri sona ererek köylerimiz mahalle belediyeler ise Araklı Belediyesinin hizmet alanı içerisinde olacak.

Bunun içindir ki Belediye Başkanı ilçe merkez sınırlarını aşmış kent köy ayırımı yapmadan talep ve beklentilere azami ölçüde katkı sağlayıp Ulaşımdan altyapıya sağlıktan eğitime tarımdan sanayiye kadar her alanda geçmişte Kurucu Belediye başkanı olarak üstlendiğimiz görev ve sorumlulukla yaptığımız çalışmalarda olduğu gibi aynı heyecanla sürdürme gayretindeyiz.

Hep birlikte Ak Partiyi kurarken yaşadığımız heyecan ve kararlı duruşumuz devem etmektedir. Emin adımlarla milletimizden aldığımız güçle 2023’te  lider Ülke olma hedefine  birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden katkı sağlamak önceliliğimizdir.

Araklı İlçemizin her alanda marka değerini artırmayı gönüldaşlarımızla  paydaşlarımızla birlikte omuz omuza Ak belediyecilik anlayışı ile Partimizin Genel politikalarına uyumlu insan merkezli yaklaşımını önemseyen katılımcı paylaşımcı doğal hoşgörü anlayışı ile daha güçlü yarınlara birlikte taşıma idealimizdir. Sayın Genel Başkanımız  ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in Hizmet aşkından aldığımız feyizle dün birlikte olduğumuz  gibi bugünde yarında birlikte olacağız inşallah.

Ülkemizin birlik ve beraberliği için atılacak her türlü adımı yürekten alkışlıyor Aynı Gök Kubbede omuz omuza olma idealimizin her hal ve şartta devam etmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Araklı Belediyesi Başkanlığı Aday adaylığı sürecinde diğer aday arkadaşlarla yapılacak faaliyetlerin hayırlara vesile olmasını birlik ve beraberlik içerisinde ayrıştırmaya değil daha çok kenetlenmeye vesile olmasını yürekten temenni ediyorum.

Bu sebeple kazananın Aziz milletimiz ve Araklı Halkının olmasını diliyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 
        

                                                                                                                          

                                                                                                                          Hamit Baycan

                                                                                                Ak Parti Araklı Belediye  Başkanlığı Aday Adayı

Yorumlar
  • yolcu

    ben hamit beyi tanır severdim ama , şu ilçe başkanıyla yanyana görünce açık ne bir şekilde tepkimi belirtiyorum; bir araklılı oarak hamit baycan benim için bitmiştir ...

  • FAHRİ KOL

    Değerli Siyasi Partilerin Genel Başkanları Seçim geliyor Bizleri dikkate almıyanları Bizlerde dilkate Almıcaz bu böyle bilinsin. Sizden ricamız STK lara el atın İtidarları STK lar belirliyor Ançak STK lar sefalet içinde Hazinede bütçe ayrılmasını istiyoruz.Seçim barajı düşürülüyor.Birçok siyasi Parti Hazineden Pay alaçak.Bizde çöplerden Kapak topluyoruz Belediyelerden sandelye alabilmek için.Dernekler sıkıntıda bir çoğu Ayakta kalmak için çırpınıyor.Derneklere Ödenek yoksa siçimlerde oyda yol bu herkes tarafından bilinsin

  • Ayhan çebi

    Allah hayirli etsin

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları