Siyaset Haberleri Tümü

Recep Çebi'nin Gelecekde ki Hedefleri

ATATÜRK ilköğretim okulu son sınıf öğrencileri mezuniyet gecelerine verdiği destekten dolayı belediye başkanı recep ÇEBİYİ makamında ziyaret ettiler

 ATATÜRK ilköğretim okulu son sınıf öğrencileri mezuniyet gecelerine verdiği destekten dolayı belediye başkanı recep ÇEBİYİ makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında örgencilere gelecekteki ideallerini ve ne olmak istediklerini soran başkan ÇEBİ’YE kendisinin gelecekle ilgili ideali ve planları nelerdir sorusuna şunları söyledi:   Geleceğe yönelik hedefler koyuyoruz, bu hedeflerin şu ana kadar planladıklarımızın hepsini gerçekleştirdik. Bunlardan bir tanesi ilçemizi okulsuz bırakmayacağız, bugün geldiğimiz noktada okul sıkıntımız yok, mesela çarşımızın başında bir Anadolu lisesi gerçekleştirdik. Yine bir ilköğretim okulu gerçekleştirdik fakat o okulu geçici olarak yüksekokula tahsis ettik. Ve lojistik yüksekokulu olarak. İçerisinde bütün birimler var. Buna bağlı istihdam yerleri oluşturuyoruz, alt yapılar ve yollar oluşturuyoruz, mesela ilçemizin kaderini değiştirecek, güneydoğuyu Erzurum’u, Bayburt’u ilçemize bağlayacak yolun yapımı tünelle devam ediyor.

Gelecekteki projelerimiz ise sahilli doldurarak Araklı’ya bir Araklı katacağız. İlçemize ana yoldan giriş hiç uygun değildir dağ başı yoluyla birleştirip bu yolu açacağız. Yapacak olduğumuz sahil projesini tamamlayınca buradan turuba teleferik  hattı yapacağız. Ve ilçemizim büyük bir otele ihtiyacı var bunuda gerçekleştireceğiz dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları