Siyaset Haberleri Tümü

Saadet Partisinden Şok İstifa!

Trabzon’un Arsin İlçesine bağlı Yeşilyalı Belde Belediye Başkanı Hüseyin Fidan aday adaylığını açıklamak üzere yaptığı toplantıda istifa ettiğini söyledi.

 Saadet Partisi’nden Arsin Belediye Başkanlığı açıklanmasının ardından Saadet Partisi’nin yaptığı dayatmalar neticesinde partiden ve adaylıktan istifa ettiğini açıklayan Hüseyin Fidan " yapmış olduğumuz icraat ve faaliyetlerde milli görüş ilkesini ön planda tuttum. Saadet Partisinin oy sayısını artıracak çalışmalarda da bulundum. Ancak partide yapılan dayatmalardan dolayı, bizim gibi görevde bulunan insanları partiden uzaklaştırdılar” dedi.

SAADET PARTİSİNE VERYANSIN ETTİ

Davasına bağlı birini partiden soğutular sitemi eden Fidan Saadet Partisinde ki yönetime şu şekilde veryansın etti;

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü ifade den Fidan, “Arsin’i en iyi tanıyan, Yeşilyalı’da iki dönem belediye başkanlığı yapan birisi olarak, tecrübelimle birlikte Arsin’i yeniden inşa edecek biri olan, davasına bağlı birisini partiden soğuttular. On yıl beraberce mücadele ettiklerimden helallik istiyorum. On beş gün önce genel merkez tarafından Arsin için adaylığım açıklanmasına rağmen  baskılar ve dayatmalar neticesinde adaylıktan çekiliyorum. İnşallah önümüzde yapılacak yerel seçimlerde yol haritası noktasında çalışmalarım var.  On yıldır bizi sevenlerle ve gönül verenlerle yeni yol haritasını belirleyeceğim.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları