Siyaset Haberleri Tümü

Selahaddin Çebi den Basın Açıklaması

Araklı ilçemizin meselelerini sorunlarını dert edinecek, dertlisi olacak bir kadro teknik bir kadro. Meselelerin hedefler doğrultusunda yoğuran, proje üreten ve bu projeleri şehircilik adına uyumlu halde sunan bir kadro. Sadece belediye meclisi ve seçilmişler olarak değil belediye çalışanı, amir ve müdürleri ile danışmanlık hizmetleri ile bütün olacak bir kadro

 Güçlü kadro  güçlü Araklı

 Araklı ilçemizin meselelerini sorunlarını dert edinecek, dertlisi olacak bir kadro teknik bir kadro. Meselelerin hedefler doğrultusunda yoğuran, proje üreten ve bu projeleri şehircilik adına uyumlu halde sunan bir kadro. Sadece belediye meclisi ve seçilmişler olarak değil belediye çalışanı, amir ve müdürleri ile danışmanlık hizmetleri ile bütün olacak bir kadro.

 Siyasi irade ve idari iradeyi ortaya koyacak bir kadro. Kişi ve şahısların değil kamunun halkın yararı doğrultusunda dik durabilecek araklı adına her ne olursa olsun her şartta her ortamda kararlılığını ortaya koyan bir irade.

 Siyaseti uzun yıllar bedel ödeyerek yapmaktayım çünkü dava adamları bedel öder. Bize dava adama lazım davanın dertlisi lazım günübirlik değil uzun soluklu düşünen lazım. Ülkemizin bölgemizin İslam âleminin Türk dünyasının sorunlarını yaşanan hadiseleri sadece Sayın Başbakanımıza AK Partinin liderine bırakmak ağır bir vebaldir. Yerelde de bunların sorumluluğunu üzerinde taşıyan kadrolara ihtiyaç vardır.

Siyaset nesiller için gençler için en önemli kurumlardan bir tanesidir bu kurum yıllarca zaafa uğradı ve siyaset dışında bazı kuvvetler bu zaaftan faydalandı. başka başka güçler bunun boşluğunu doldurdu ve ülke olarak hep birlikte sıkıntısını yaşadık. bu güveni tekrar ak Parti sağladı onun hükümeti tazeledi. bu güveni sürdürmek adına siyasette  örnek olmak bu manada hassasiyet taşımak gerekir.bu hassasiyeti taşıyacak kadroyu kurmak en temel hedefimizdir.

 Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN IN siyasetin tek limanı olan Ahlaktır sözünde olduğu gibi bizim de önceliğimiz, tek limanımız Ahlaktır. Bu doğrultuda her hak sahibine hakkını vermek hususunda eş, dost, hısım ve akraba gözetmeden herkese eşit davranmalı, vazifeyi taraftar ve yakınlarına değil, ehline tevdi etmek en önemli ilkemizdir

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları