Siyaset Haberleri Tümü

Selahaddin Çebi Resmen Aday Adayı

Araklı İl Genel Meclis Üyesi Selahaddin Çebi; bugün Ak Parti İlçe Merkezinde Başkan Mustafa Tekinbaş'a önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti'den Araklı Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı İçin Resmi Başvuruda Bulundu.

SELAHADDİN ÇEBİ'NİN YAPTIĞI AÇIKLAMA SÖYLE:

 Değerli dava arkadaşlarım, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

2001 yılında başladığımız ve beraber yürüdüğüm bu yolda Araklı adına anlamlı bir günde birlikteyiz. Bizi bu çatı altında toplayan Başta genel Başkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun kadrosuna buradan bu vesileyle bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Ak parti sıradan bir parti değildir. Bizim liderimiz sıradan bir lider değildir. Milletin emanetini hakkıyla gölge düşürmeden taşıyan bir siyasi partiyiz.

Ordusunu Allahın selamıyla selamlayan Aliye İzzetbegoviç’in emanetini taşıyan partisiyiz.

Şeyhülislamı savaşa giderken bile yanından ayırmayan yavuz sultan selimin emanetin taşıyan bir partisiyiz.

Şehit çavuş’un ulu batlı Hasan’ın ruhunu taşıyan bir partisiyiz.

Atını denize süren sultan fatih ruhunu taşıyan bir partisiyiz.

İslam coğrafyanın meselelerini her an yüreğinde taşıyan bir partiyiz.

Ülkemizde ve dünyada dini, rengi ve milliyeti ne olursa olsun mazlumun yanında zalimlere karşı dik duran, meydan okuyan bir liderin partisiyiz.

Böyle bir siyasi geleneğin; mensubu olmak bu ağır sorumluluğun başarısı için ter dökmek burada bulunmak başarının mimarı olan sizleri bir kez daha tebrik ediyorum.

Kuruluşunda olduğu gibi her şartta bedeli ne olursa olsun Partimize onun lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı girişilen her türlü haksızlığı, her türlü içi ve dış tehditleri, darbe hazırlıklarını beraber yaşadık, yersiz ve derin eleştiriler aldık ama yılmadık birlikteliğimiz beraberliğim hiç bozulmadı çünkü inanmıştık bu bir dava bu bir imtihan yoluydu.

Siyasi hayatımız boyunca şahsım ve siz değerli dava arkadaşlarım siyaseti mal, mülk, makam şan şöhret uğruna değil sadece ve sadece Hakkın rızası kazanmak için yaptık. Bundan sonra ki siyasi hayatımızda dava uğruna mana yolunda Hakkın rızasını kazanmak içindir.

Bu kararı alırken partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev almış arkadaşlarımızla, teşkilatımızla, kanaat önderleri ile sivil toplum kuruluşları ile istişarelerden bulundum.

Siyasetin temelini teşkilat oluşturmaktadır. Teşkilatçılık beraber yürüme sanatıdır. Bu birlikteliğimizi uzun yıllarıdır karşılık devam etmektedir. Teşkilatımızla istişare etmeden siyasi temsil makamını rahatsız edecek hiçbir harekette bulunmadım bulunmamda. Bu üstün bir meziyet gibi de görülmemeli tam aksine siyasi Ahlakın temelidir ve en önemli ilkesidir.

Teşkilatlar Ak partinin dünü bugünü yarınıdır. Bundan sonra ki karar partimizin organları tarafından verilecektir. Karar ne olursa olsun her türlü karar baş tacımızdır. Bizim için tek vazgeçilmez unsur AK Partidir.

Biz ak partinin bugünü değil yarınını da düşünmek zorundayız. Ak parti sadece Araklı için Araklının umutları Araklının yarınları değildir. Ak parti tüm Türkiye’nin İslam coğrafyasının Şam’ın Halep’in Gazze’nin Kahire’ nin Adeviye’nin Bosna’nın Kosava’nın doğu Türkistan‘ın Kerkük ‘ün umudu ve yarınıdır.

Bu gün gösteri yapma günü şov yapma günü değildir. kimseyi taraf gösterme günü değildir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tek taraf var oda Ak partidir. Ayrılıkların değil, farklılıkların değil birlik beraberliğin zenginliklerin ortaya konulacağı gündür.

Araklı artık hızla büyüyen genç nüfusun en fazla olduğu bir ilçedir. Araklı Tarih kenti, Araklı turizm şehri, Araklı spor şehridir.

Hükümetimiz Tüm Ülkede olduğu gibi ilçemizde de kimsenin hayal bile edemeyeceği yatırımlara imza attık. Bu başarıda emeği olan tüm teşkilat kademesinde başkanlarımıza yerelde seçilmiş organlara milletvekillerimize Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’a şükranlarımı sunuyorum.

Bu ilçeyi yönetebilmek kuruluş ve gelişmesinde meseleleri yorumlayabilecek zaman ayıracak ekip ve kadro oluşturmak için buradayız. Ehliyetli donanımlı bilgili basiret ve feraset sahibi bir kadro ile başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023,2071 Türkiye hedefinde olduğu gibi bizimde kendi ilçemizin kuruluşunun 100.yılı olan 2053 hedefleri doğrultusunda buradayız.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasetin tek limanı olan Ahlaktır sözünde olduğu gibi bizim de önceliğimiz, tek limanımız Ahlaktır. Bu doğrultuda ihkak-ı hak, yani her hak sahibine hakkını vermek hususunda eş, dost, hısım ve akraba gözetmeden herkese eşit davranmalı, vazifeyi taraftar ve yakınlarına değil, ehline tevdi etmeli. Şayet emanet, ehil olmayana verilirse, millet zarar görür, devlet de terakki yerine tedenni eder ve izmihlale uğrar. İlkesi doğrultusunda buradayız.

 

Bu mana da ve bu doğrultuda bugüne kadar hizmet etmiş belde, ilçe belediye başkanlarımıza ayrıca bugün hizmet etmekte olan belde ve ilçe belediye başkanımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Devam etmekte olan gayretli çalışmalarını yürekten tebrik ediyorum. Ebediyete uğurladığım belediye başkanlarımızı rahmetle anıyor manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bu kararımda şahsıma gösterdiğiniz ilgi alaka ve destekten dolayı size ve tüm araklı halkına bir kez daha şükranlarımı sunar. Kararımızın İlçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim.

Selam, sevgi ve saygılarımla

Selahaddin ÇEBİ

>Araklı il genel meclis üyesi

Ak Parti Araklı Belediye Başkan Aday Adayı

1376403_459972840778423_272673051_n1383290_459972934111747_1482677975_n

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları