Siyaset Haberleri Tümü

Tam Yüz Yıla İhtiyaç Var bu Ülkede !

Bitmeyen binalara önce iskan ver sonra cepheleri sıvansın diye uğraş dur. Şehricilik ve çevre bilincinin oluşması için tam yüz yıla ihtiyaç var bu ülkede.

 Bitmeyen binalara önce iskan ver sonra cepheleri sıvansın diye uğraş dur. Şehricilik ve çevre bilincinin oluşması için tam yüz yıla ihtiyaç var bu ülkede. Kanunları çıkartmak yetmiyor mesele insanların zihinlerini değiştirebilmekten geçiyor. Başımızı sokacak bir dairemiz olsun iş böyle başlıyor bir iki üç dört derken apartman yapıyoruz ama hepsini yarım bırakıyoruz. yarım yamalak bir ülke olduk. bu ülkede önce hayat sıtandardı getirmek lazım sonra adam gibi gelir beyanı ardından da her şeyi kayıt altına almak gerekiyor. İnsanların bir kısmı asgari ücrete mahkum. Bir kısmı gelirin bir bölümünü açık hesap bir kısmını asgari ücret üzerinden öde vergi kaybı hak kaybı her bakımdan kayıp kaybolan yıllar ve kaybolan haklar. otuz yılda bir buçuk trilyon faiz öde işçiyi taşorone emanet et yazık oluyor bu ülkeye ve insanlarına. Refah seviyemiz arttı diyoruz ama bu rfah ülkenin bazı bölgelerine hiç ama hiç uğramıyor.. Adaletsizlik var.Adil bölüşüm yok. Karadenizden kaçış var göç var ama önlem yok. Trabzonun nüfusu neden iki milyon olmasın olur ama bu fındıkla çayla olmaz ağır sanayi ve üretimle olur.

Yorumlar
  • muhammet talha ozgenc

    Sayin baskan siz populer olmak icin mi yurt disindan geldiniz arakliya.birakin sehircilik ve iskan haberlerini erenlere ne verdiniz icraatlarinizi anlatin da kamuoyu bunlari bilsin almissin eline bir makina sip sak resim cekip kendinizi bos seylerle populer yapmaya calisiyonuz carsiya cikin da insanlarla esnafla biraz araklinin sorunlarini eksiklerini konusun

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları