Siyaset Haberleri Tümü

Ümit Çebi Artık Bardak Taşmıştır

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, AK Parti ile aralarındaki farkın kendilerine sıkça sorulduğunu belirterek, "Kardeş olma noktasına gelince ona da kabulüz doğru ama bütün kardeşlerin aynı şekilde düşünmesi mümkün mü-" dedi.

Araklı saadet partisi ilçe binasının açılışını genel başkan Mustafa Kamalak yaptı

 

Araklı saadet patisi yeni binasının açılışını genel başkan Mustafa Kamalak yaptı. İlçe meydanında yapılan açılış konuşmasına genel başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, il başkanı Mahmut Çizmecioğlu, genel idare kurulu üyesi eski araklı belediye başkanı Ümit Çebi, Erenler belediye başkanı Ömer Bektaş, GİK üyesi Durusun Ali Düzenli, Genel başkan yardımcısı muhittin yıldırım, bursa il başkanı Selim Sait Terzioğlu, Yeşilyalı belediye başkanı Hüseyin Fidan, Araklı saadet partisi ilçe başkanı Dt.Şakir Şahintaş ve çok sayıda partililer katıldı.

Eski belediye başkanı Ümit Çebi yaptığı konuşmada 4 yıldır Araklı belediyesi ile ilgili hiç bir yerde eleştiri yapmadığını söyleyerek artık bardak taşmıştır. Burada konuşacağım diyerek kendi döneminde yapılanları yok sayarak veya sahiplenen şimdiki Ak partili belediye başkanı Recep Çebi’yi hedef alarak eleştirilere bulundu. Çebi 10 yıl belediye başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak konuşacağım.  1953 yılından beri ilçemde sanki hiçbir belediye başkanı bir çivi çakmamış gibi gösterilmesi beni üzmüştür. Az veya çok her belediye başkanının hizmetleri olmuştur. Şimdiki belediyenin dağıttığı hizmet bülteninde yer alan hizmetleri sizlere anlatmak istiyorum. İlk madde Karadere projesi bu proje kimin projesidir %80 benim dönemimde tamamlanmış bir projeyi kendisi yapmış gibi anlatmasını anlamak mümkün değil. Araklı’yı çamurdan kurtardım diyen başkana el insaf diyorum. Adım parkeci başkana çıkmışken nerde çamur vardı bana gösterebilir mi? Türlü ayak oyunlarıyla seçimi kazananlar şimdi Araklıya ne yaptınız söylerimsiniz. Adını söylemeyeceğim bir bakan seçim çalışmaların da çamburnuna tersane kurulup 2400 kişinin de Araklı’dan alınacağını söylüyordu. Şimdi 2 kişi alabildiler mi? ‘’Mücahitken müteahhit olan daha sonrada her şeye müsait olan’’ zihniyetteki adamlara saadette dahi olsa oy vermeyin.

Çanakkale geçilmez misali Turupta geçilmez olacak. Turizm bakanlığından gelen memurlar Turubu görünce buraya Çöp kurulsun diyenleri Allaha Havale ediyorum dedi. Vali bakanın gönderdiği yazıyı bile hiçe sayarak Turuba çöp kurulacak diyor. Biz buna müsaade etmeyeceğiz.

Genel başkan Mustafa Kamalak biz burada siyaset yapmıyoruz. Siyaset yapsaydık bizde birileri gibi savrulup giderdik. AKP işret ederek bizde birileri gibi gömleğimizi çoktan çıkarırdık. Biz siyaseti Erbakan hocamızın dediği gibi Allah için yapıyoruz. Ak partiyle aranızda ne fark var diyorlar. Oda Erbakan’ın talebeleridir. Erbakan hoca ne diyordu. Ben ders anlatırken onlar arka kapıdan kaçıp sokakta top oynayan öğrencilerimdir. Aramızdaki fark amacımız farklıdır. Akp haçlı birliği Avrupa birliği diyor. Amaç ne bu milleti Avrupa birliğine haçlı birliğine dahil etmektir. Biz ne diyoruz. Yerimiz İslam birliği diyoruz. Bizde bu maksatla D8 leri kurduk. Ölçülerimiz farklıdır kriterlerimiz farklıdır.










Yorumlar
  • ..................

    ...................

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları