Siyaset Haberleri Tümü

Ümit Çebi den Çok Sert Açıklamalar

Saadet Partisi İl Divan Kurulu toplantısına ilçe başkanları ve partililer yoğun ilgi gösterdi.

 Adem YILMAZ

Trabzon’da yapılan Saadet Partisi İl Divan Kurulu toplantısına ilçe başkanları ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Araklı Belediye eski başkanı ve SP GİK Üyesi Ümit Çebi’nin konuşması ise toplantıya damga vurdu. Ekonomik ve siyasal değerlendirmelerde bulunan Çebi, Başbakan'ın yalan söylediğini iddia etti ve ekonomik olarak kölelik düzeninin hüküm sürdüğünü belirtti. 

Dış güçlerin hedefinde İran’ın bulunduğunu ve yakında İran’ın vurulacağını ileri süren Çebi, AK Parti döneminde kıyamet alametleri arasında yer alan bina ve zinanın arttığını dile getirdi. Çebi, "Zina fasulye, domates gibi pazarda satılır oldu. Boşanmalar evliliklerin önüne geçti. Eşcinsellik ve zina arttı. IMF’ye borcumuz kalmadı diye ortaya çıkan ve her fırsatta Türkiye ayağa kalktı diyenler, Türkiye’nin bir yılda ödemesi gereken 53 katrilyon faiz borcu kime ödeyeceksiniz? Borcu olmayan devlet neden borç öder? Kusura bakma sayın başbakanım, yalan söylüyorsun" dedi.

Trabzon Limanı’nı ve Trabzon’daki bir oteli de 3 yıllığına kiralayan Alman askerleri ile ilgili de sert eleştirilerde bulunan Çebi, şöyle devam etti: "Bunların niyeti belli. Hedefte İran var. İran’ı vuracaklar. Siyonistlerin amaçları belli. Afganistan’a giderken Trabzon’dan mı gittiniz de dönerken hem de 3 yıllığına Trabzon’u üst olarak kullanıyorsunuz?"


Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları