Siyaset Haberleri Tümü

YAHYA TİLKİ YOLA KOYULDU

Araklı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Yahya Tilki, belediye başkanlığı için oldukça iddialı. İki dönemdir İl Genel Meclisi olarak hizmet yapan Yahya Tilki'nin Araklı Belediye Başkanlığı için de oldukça iddialı olduğu belirtiliyor

 Araklı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Yahya Tilki, belediye başkanlığı için oldukça iddialı. İki dönemdir İl Genel Meclisi olarak hizmet yapan Yahya Tilki'nin Araklı Belediye Başkanlığı için de oldukça iddialı olduğu belirtiliyor. Tilki, adaylık müracaatında "Kamu ve sivil toplum örgütü yöneticiliği yanında, vakıf ve dernekçilik alanında da çok sayıda çalışmalarım oldu. Sahip olduğum bilgi birikimimle bu göreve hazırım. Daha yaşanabilir bir Araklı için bu göreve talip oluyorum. Allah nasip eder de aday olup seçilirsem tecrübemi Araklı için kullanmak istiyorum. Araklı'nın sorunlarını ve çözüm yollarını en iyi bilenlerdenim. Eğitim, sağlık, sosyal, ticari ve teknik alanlarda önemli projelere sahibim. Yaşayacağımız bu güzel ilçeyi, ekip ruhuyla hep birlikte yöneteceğiz. İlçemizin problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için örnek alan değil örnek alınan bir Araklı için adayım. Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışacağız" dedi.

Yorumlar
  • ömer köse

    Abdullah baycana aynen katılıyorum yahya tilki yede bu cesaretinden dolayı kutluyorum inşallah aday olur

  • abdullah baycan

    Medeni cesaretinden dolayi oncelikle kutluyorum seni Artik çebi tekelinden kurtulmanin zamani gelmistir İlimizin buyuksehir olmasi bu manada en buyuk firsattir Ahmet olur mehmet olur hic onemli degil ana artik çebi olmaz olmamali Yeter artik soz milletindir Agalik devri kapanmali artik Birbak parti kurucu uyesi olarak bu zorlu virajda Basarilar dilerim sana.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları