Spor Haberleri Tümü

Erkan Zengin FIFA'ya mı gidiyor?

Eskişehirspor ile olan sözleşmesini feshetmek için FIFA'ya başvuran Erkan'ın, geçici lisansla F.Bahçe'ye gideceği iddia edildi

 Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında paylaşılamayan adam haline gelen ve her fırsatta  sarı-lacivertli takımda oynamak istediğini söyleyen Erkan Zengin konusunda kulislerde müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Türk asıllı İsveç Milli Takımı oyuncusu Erkan'ın geçen hafta içerisinde Eskişehir ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetmek için FIFA'ya başvurduğu, geçici lisans alabilme adına bekleme sürecinde olduğu ifade edildi. Erkan'ın Eskişehirspor'un kendisine verdiği sözü tutmaması nedeniyle köprüleri attığı ve bu nedenle uzlaşma yoluna gitmek istemediği ileri sürüldü.

DAVA  UZUN  SÜRER

FIFA'da davanın birkaç yıl sürebileceği, Erkan'ın bu süreçte geçici lisansla devam edebileceği gelen haberler arasında. Erkan fesih sonrası lisans alabilmesi halinde ise F.Bahçe'ye imza atabilecek.

TRABZONSPOR CEPHESİ:

"Es-Es'le anlaştık imzası yakın"

Eskişehirsporlu Erkan Zengin savaşında Trabzonspor cephesi ise elinin güçlü olduğuna inanıyor. Tecrübeli kanat oyuncusu için kulübüyle 2 milyon 250 bin Euro karşılığında anlaşan bordo-mavililer, Erkan'ın menajerlerini devre dışı bırakıp önemli mesafe kat etti. Erkan'la  ücret  konusunda pazarlık yapan Trabzon yönetiminin, bir iki gün içinde yıldız oyuncuya imza attıracağı belirtildi. Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan daha önce yaptığı açıklamada "Biz Erkan'ın parasını ödedik. Erkan bizim oyuncumuz ve kesinlikle FIFA'ya gidemez. Trabzonspor'a imza atacak" diyerek oyuncunun adresini Trabzon olarak belirlemişti.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları