Spor Haberleri Tümü

Hain olmak istemedim

Araklıspor’da antrenör Yılmaz, istifanın eşiğinden döndüğünü, takımı yarı yolda bırakmamak için devam kararı aldığını söyledi

 Yeşil-Siyahlı takımda antrenör Yılmaz, sezon başından beri zor şartlarda mücadele ettiklerini, buna rağmen hak etmediği tepkiler aldığını ve iki kez istifa etmeyi düşünüp takımı yarı yolda bırakmamak için devam kararı aldığını ifade etti

HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK

TFF Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta zor bir sezon geçiren Araklıspor’da antrenör Gökhan Yılmaz günebakış’a önemli açıklamalarda bulundu. Tek dileğinin bu sezon kümede kalarak gelecek sezona iyi bir hedef belirlemek olduğunu söyleyen Yılmaz, “Sezona zor bir başlangıç yaptık. İlk 4 hafta yönetimsiz iyi gitmemize rağmen, yeni yönetimin oluşmasıyla ilk yarıyı talihsiz maçlar kaybederek bitirdik. Sezon başında hedef olarak ligde kalmayı, bununla da birlikte kazandıkça yukarılara oynamayı düşündük. Bugün itibariyle baktığımızda hedeflediğimiz gibi ligde kalmayı inşallah gerçekleştirip olumsuz başlangıcı olumluya çevirmek istiyoruz” dedi.

ÖZLENEN TABLO OLUŞMADI

Yılmaz takımın yalnız bırakıldığına da dikkat çekerek, “Yeni küme düşmüş bir takım olduğumuzdan hem yönetimin hem de insanların kulübe güveni ve desteği yoktu. Sporcularımızla birebir yaptığımız konuşmalarda bu güveni alacağımız skor ve ulaşacağımız hedeflerin geri getireceğini düşünüyorduk. Bir kısmını başarsak da yinede özlenen tabloyu oluşturamadık. Maç sahasının zeminin bozuk olması nedeniyle maçları Yavuz Selim’e aldırdık. Seyircimizden özür dileriz. Ne yazık ki Yavuz Selim’de beklenen desteği göremedik. İnanıyorum ki Araklıspor ligde kalırsa ki kalacaktır, seneye hedefleri büyük olur ve 3. Lig’e çıkar” diye konuştu.

ARAKLI’DA HERKES YÖNETİCİ

Kulüp için büyük fedakarlıklar yaptıklarını dile getiren Yılmaz, “Ben ve yardımcım Necmettin Demiray kulüp için şuana kadar büyük fedakarlıklar yaptık. Bundan sonrada elimizden geleni yapacağız. Her zaman söyledik, yapıcı eleştiriye açığız. İnsanlar samimi olduktan sonra amacımız kimseyi kırıp dökmek değil. Aksine biz birlik ve beraberlik için uğraşıyoruz. Araklı’da herkesi birer gönüllü yönetici olarak görüyoruz. Yönetimde olan veya olmayan herkesin bu renklere bağlı olduğunu ve bu sevdadan vazgeçmeyeceğine inanıyoruz. Bu anlam da bizden her türlü desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Recep Çebi, yönetim kuruluna ve 25 kişilik yönetimimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

STATÜ ADİL DEĞİL

Bölgesel Amatör Lig’de ki statüyü adil bulmadığını da belirten Yılmaz, “Statü adil bulmuyorum. Takım sayısıyla ilgili düşünüyorlar ama futbolu geliştirmek adına bu uygulamaya doğru bulmuyorum. 3. Lig’den daha iyi bir ligimiz var. Para daha çok dönüyor. Emektar futbolcuların tercih ettiği bir lig. Aslında buna da önlem almaları gerekiyor. Futbolu yönetenler Trabzon’daki akil insanlar olaya hakim değiller. Aslında Trabzon futbolun beşiği ama Trabzon’un önde gelenleri birilerinin önlerini açmadan aciz. Bence Trabzon futbolu yanlış yönlendiriliyor” ifadelerini kullandı.

HATIR İŞİ BU KADAR

Son olarak Lig’de kalan maçlarını kazanıp BAL statüsüne göre alttan gelecek takımla maç oynayıp kazanmak ve ligde kalmak istediklerini belirten Yılmaz, “Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Bu sezonu inşallah böyle tamamlarız. Birlik beraberliğin olduğu yerde başarı olur. Şuan bu bizde yok. İçimizdeki Araklıspor sevgisiyle devam ediyoruz. Burada doğru bildiğini yaptığında tepki alabiliyorsun. Bu sezonu iyi bir şekilde bitirip artık gelecek sezona bakacağız. Biz parasız topçu çağırdık. Başka takımlar gibi bize şu kadar para verip alın takım kurun demediler. Eş dost aracılığı ile buraya futbolcuları topladık. Onlar da elinden geleni yaptılar. Onlara da teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları