Spor Haberleri Tümü

KOOP-İŞ ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

 Türk Eğitim-Sen Trabzon 2 nolu Şube Başkanlığı  tarafından organize edilen Geleneksel Futbol Turnuvasında Koop-İş KTÜ Futbol Takımı Şampiyon oldu.


09 Mayıs 2022 tarihinde başlayan;  A Grubunda; Kredi Yurtlar, KTÜ Veteranlar, Trabzon MYO ve Mühendislik Fakültesi, B grubunda;  Öğrenci İşleri, Tıp Fakültesi, Koop-İş Sendikası ve Türk Eğitim-sen Sendikasının katıldığı  toplam 8 takımın mücadele ettiği  turnuva sonucu Türk Eğitim-Sen Şubesi  ile Koop-İş Sendikası KTÜ futbol takımları arasında oynanan final maçında Koop-İş Sendikası KTÜ futbol takımı  maçı 9-4 kazanarak şampiyon oldu.


Maç sonu bir açıklama yapan Koop-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Haydar BOĞUŞLİ;  KTÜ birimler arasında olmak üzere Türk Eğitim-Sen Trabzon 2 nolu Şube Başkanlığının organize ettiği Geleneksel Futbol Turnuvasında  Sendikamızı temsilen katılan KTÜ Rektörlüğünde görev yapan sendikamız üyesi işçi arkadaşlarımız vermiş oldukları mücadele sonucu şampiyon olarak turnuvayı tamamladılar. Sahada centilmence mücadele eden tüm katılımcı arkadaşlarımıza Genel Başkanımız Sayın Eyüp ALEMDAR ve Koop-İş Sendikamız adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta  Turnuvayı düzenleyen, birlik ve  beraberlik içerisinde  geçmesini sağlayan Türk Eğitim-Sen Trabzon 2 nolu Şube Başkanlığı olmak üzere organizasyonda görev alan  ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza bu güzel turnuva için  teşekkür ederim.


 Koop-İş Sendikası İşkolunun lider sendikası olarak her alanda zirveyi bırakmıyor. Koop-iş Sendikamızı zirvede tutmak için bütün arkadaşlarımızla sendikasız işçi kalmayacak hedefimize ulaşmak için tüm gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Yaşasın Sendikal hareketin parlayan yıldızı Koop-İş Sendikası dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları