Spor Haberleri Tümü

MUHARREM USTA ARAKLI BELEDYESİNDE

TRAZONSPOR BAŞKAN ADAYI MUHARREM USTA ARAKLI BELEDİYE BAŞKANI RECEP ÇEBİYİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 TRAZONSPOR BAŞKAN ADAYI MUHARREM USTA ARAKLI BELEDİYE BAŞKANI RECEP ÇEBİYİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 Trabzonspor da kongre günü yaklaşırken, başkan adaylarının çalışmaları hız kazandı bu kapsamda başkan adaylarından Muharrem USTA ve ekibiyle birlikte Araklı belediye başkanını makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildiren bakan ÇEBİ USTAYA,  seçimlerde başarılar dilerken başkan seçilmesi durumunda Araklıyı ve Araklı sporu unutmamasını ve Trabzonspor lu futbolcuların halkla bütünleştirmek maksadıyla ilçelere gelerek taraftarlarla sohbet edip kucaklaşma imkânı sağlarsanız bundan çok memnuniyet duyarız dedi.

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Ustada yaptığı açıklamada: Trabzonspor baştan aşağı deyişim yaşmak zorunda, Dünyadaki kulüplere baktığımızda bizim gibi yönetilmiyorlar, Alt yapısına önem veriyorlar, ekonomisini büyütüyor, taraftarını büyütüyor, gelirlerini artırıyor sportif başarılar elde ediyorlar. Bizim bunları yapabilmemiz için tepeden tırnağa yeniden yapılanmamız lazım, zor iştir herkesin işi değildir. Burası bir şirket bu şirket işinde başarılı olmuş kişiler tarafından yönetilirse başarılı olur. Ben ve ekibimde bulunan insanlar hayatında başarılı insanlar, çok önemli işler yapmışlar, çok büyük başarılar elde etmişlerdir. Haliyle biz elde ettiğimiz başarılarla Trabzonspora çağ atlatmayı vaat ediyoruz. Kriteri budur diğerleri vaattir.


 

Ahmet SUNGUR

Yorumlar
  • siyaset...

    bizim siyaset yapacak insanlara gerek yok...bu başkanların çoğu siyaet için geliyor..şike konusunu kapatmak için..yazıklar olsun...

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları