Spor Haberleri Tümü

Tolga : Yatacak yerleri yok

Trabzonspor'un kaptanı, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Şike davasını ima eden Tolga, “2 sene önce bugün (dün) ölen Mustafa ağabeyimizi rahmetle anıyoruz. O huzurla yatıyordur. Peki bu işi yapanların, bu işe çanak tutanların yatacak yeri var mı!” dedi

 Eskişehir karşılaşması öncesinde yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Tolga Zengin, iki sene önce 22 Nisan 2011’de Eskişehirspor- Trabzonspor karşılaşmasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Trabzonsporlu taraftar Mustafa Çelik’i unutmadı. 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe ile Trabzonspor’un girdiği şampiyonluk yarışı heyecanına yenik düşen Çelik’i unutmayan Tolga Zengin, şike davasıyla ilgili imalarda bulundu. Milli kaleci, “Bugün bizim için ayrı önem taşıyor. 2 sene önce bugün (dün) vefat eden Mustafa ağabeyimizi rahmetle anıyoruz. Burada önemli olan şu, Mustafa ağabey huzurla yatıyordur. Peki bu işi yapanların, bu işe çanak tutanların, bu işi aklayanların, bu işte susanların acaba yatacak yerleri var mı!” ifadelerini kullandı.


Hedefinde TFF var
Başarılı eldivenin bu sözleriyle bir taraftan adı şike davasına karışan kulüpleri, diğer yandan ise Türkiye Futbol Federasyonu’nu ve yönetim kurulunu kastettiği yorumları yapılıyor.


Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları