Yaşam Haberleri Tümü

ARAKLI’DA HEYELAN YOL KAPATTI

ARAKLI ilçesi DEĞİRMENCİK köyü Ayvazlı mahallesi mevkiin de saat 18 surlarında eski taş ocagi olarak kullanılan mevkide heyelan meydana geldi heyelan sonucu ARAKLLI dağbaşı yolu 10. Kilometresi ve değirmencik köyü ayvazlı mahallesinin yolu ulaşıma kapandi,taş ocağindan taşların yola düşmesi devam etmesi sebebiyle yolun ulaşima açılması zor görünüyor.

 ARAKLI ilçesi DEĞİRMENCİK köyü Ayvazlı mahallesi mevkiinde saat 18 surlarında eski taş ocagi olarak kullanılan mevkide heyelan meydana geldi heyelan sonucu ARAKLI dagbaşı yolu 10. Kilometresi ve Değirmencik köyü Ayvazlı mahallesinin yolu ulaşıma kapandi,taş ocagindan taşların yola düşmesi devam etmesi sebebiyle yolun ulaşima açılması zor görünüyor.

HEYELAN GELİYORUM DİYORDU

ARAKLI DEĞİRMENCİK  köyü AYVAZLI mahallesinde önceden sahil yolu için dolgu mağzemesi alınan taş ocağının üst kısımlarında açılmalar olması sebebiyle köylüler yetkililere bildirmiş yetkililerin incelemeriri neticesinde hiçbir tebbir almamasi tehlikeye davetiye çıkarmıştı.

Ahmet SUNGUR




Yorumlar
  • agnasliMustafa

    hala burasi tehlike saciyor.hergün buraya baktigimizda allah korusun diyoruz. birde bu heyelanin altinda cesme yapildi ya, piknik yapanlari burada görmek, adeta davetiye gibi... ilgisizlik bu kadardami olur...

  • Hasan Özay

    tehlike yıllarca geliyorum diyordu zaten. tek tesellimiz can kaybi olmamasi idi. geçmiş olsun diyorum.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları