Yaşam Haberleri Tümü

Dram üstüne dram yaşıyor

Araklı İlçesi’nde yaşayan Nuray Kalaycı (53) isimli kadının hayatı dayanılmaz bir drama dönüştü, 2009 yılında eşini kaybeden Kalaycı

  Araklı İlçesi’nde yaşayan Nuray Kalaycı (53) isimli kadının hayatı dayanılmaz bir drama dönüştü, 2009 yılında eşini kaybeden Kalaycı, ayakta kalmaya çalışırken bu kez 2013 yılı mart ayında geçirdiği trafik kazasının ardından yatağa bağlandı. Araklı çay fabrikası mevkiinde bir aracın çarpması sonucu günlerce hastanede yatan ve felç olan Kalaycı, şimdi anneye muhtaç. Yaşlı ve kendisi de muhtaç olan anne Vesile Yıldız, derdini anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Anne Yıldız, “60 liralık bir paket bezi bile almakta güçlük çekiyoruz. Bize yardım eli uzatılsın, ne olur” dedi.

Trabzon’un Araklı İlçesi’nde yaşayan Nuray Kalaycı (53),  adlı kadının hayatı adeta drama dönüştü. 2009 yılında eşini kaybeden Kalaycı, bu yılın Mart ayında da bir aracın çarpması sonucu sakat kaldı. Araklı’da yaşayan Yıldız ailesi adeta dram üstüne dram yaşıyor. Dört yıl önce mutlu bir evliliği olan 53 yaşındaki Nuray Kalaycı, 2009 yılında eşini kaybedince adeta yıkıldı. Nuray kalaycı, 2013 yılı Mart ayında da çay fabrikası mevkiinde bir aracın çarpması sonucu günlerce hastanede yattı ve belden aşağısı felç oldu. Üstelik çarpan araç Kalaycı’ya çarptıktan sonrada olay yerinden kaçtı ve kazazedeyle ilgilenmedi. Nuray Kalaycı, hastane tedavisinin ardından belde aşağısı felç olunca için kendi ihtiyaçlarını görememesi sebebiyle annesi Vesile Yıldız’ın bakımına muhtaç kaldı. Kızına bakmak için her türlü fedakarlığa göğüs geren anne Vesile Yıldız, kızın yaralandığı kazayla ilgili, “Kazadır olmuş ama kızımı sakat olmasına sebep olan kişi olay yerinden kaçmış, sonra güvenlik güçleri o kişiyi tespit etmiş. Bizde mahkeme süreci başlattık” dedi.

KİMSE ARAYIP SORMUYOR

Maddi durumlarının çok kötü olduğunu belirten anne Yıldız, “Maddi durumumuz çok bozuk. Kızımın böyle yatalak kalması maddi yükümüzü artırdı. Bir paket bezi 60 TL. Almakta güçlük çekiyoruz. Evimiz kira. Kiramızı ödemekte güçlük çekiyoruz. Belediye başkanına, kaymakama gittik. Bizden kızımın raporlarını istediler. Kazayla ilgili mahkeme sürecini yürüten avukat Ankara’da. Haliyle raporlar onda, bu vesileyle hiçbir yardım alamadık ve kimseye sesimizi duyuramadık. Yetkililerden yardım bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları