Yaşam Haberleri Tümü

FEYZANUR IÇIN GÖZYAŞLARI SEL OLUP AKTI

Araklı Pervane Köyü’nde kamyonun fındık bahçesine dalması sonucu ölen 17 yaşındaki Feyzanur Çelik Pervane Köyü’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Olayda 17 yaşındaki Feyzanur Çelik

 Araklı Pervane Köyü’nde kamyonun fındık bahçesine dalması sonucu ölen 17 yaşındaki Feyzanur Çelik Pervane Köyü’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Olayda 17 yaşındaki Feyzanur Çelik yaşamını yitirirken Rabia Hayal (62) ve Sevda Bayram(22 ) yaralanarak Trabzon’da çeşitli hastanelere kaldırılmıştı.

 

PERVANE KÖYÜ FEYZANUR'A GÖZYAŞI DÖKTÜ

 

Araklı’nın Pervane Köyü’nde 17 yaşındaki Feyzanur Çelik için düzenlenen cenaze törenine Araklı kaymakamı Adnan Tezcan,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, siyasi parti ilçe başkanları, Çelik’in Trabzon’daki okulundaki sınıf arkadaşları ve kalabalık vatandaş gurubu katıldı.

 

YOLLAR TIKANDI, MAHŞERİ KALABALIK FEYZANUR İÇİN DUA ETTİ

 

Pervane köyünde Gönül ve Ömer çiftinin dünyalar güzeli, kızları kendilerine ait fındık bahçesinde fındık toplarken kamyonun altında kalarak feci şekilde can vermişti.Feyzanur’a yapılan son görev için tüm Araklı adeta Pervane Köyü’ne toplanmıştı.Kalabalıktan yollar adeta kilitlendi.

 

ANNE GÖNÜL’ÜN FERYATLARI ARKADAŞI SEVDA’NIN GÖZYAŞLARI HİÇ DİNMEDİ

 

Cenaze töreni boyunca evladını kaybeden Gönül Çelik’in feryatları törene gelenleri göz yaşlarına boğdu. “”Kızım beni bırakıp nereye gidiyorsun. Seni kendi ellerimle gelin edecektim “ derken Gönül hanım herkesi ağlattı.

 

KAZADA YARALANAN SEVDA BAYRAM’IN KOLU KIRIK BAŞI YARALI CENAZEYE GELMESİ DUYGU SELİNE YOL AÇTI

 

Arkadaşı Feyzanur’un can verdiği kazada kıl payı ezilmekten kurtulan 22 yaşındaki Sevda Bayram’ın cenaze boyunca gözyaşı hiç dinmedi. Olayın şokunu üzerinden atamadan hastanede kalmayıp arkadaşı Feyzanur’a son görevini yerine getirmek için cenazesine katılan Sevda’nın bir kolunun alçıda başında bandajı ile geldiği görüldü.Arkadaşı için feryatları susmayan Sevda çok üzgündü. Araklı kaymakamı Adnan Tezcan’da baba Ömer beye sarılarak “ çok acı bir olay Allah sabırlar versin” dedi.


İbrahim Kanlı Araklı Haber 31.7.2013 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları