Magazin:
Çaykaralı Ahmet Varlı büyük beğeni alıyor

 Dizide   küçük bir rol ile başlamasına rağmen hemen dikkatleri üzerine çeken Orhan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ahmet Varlı ilerleyen bölümlerde izleyicilerin fenomeni oldu.

Canlandırdığı spastik özürlü karakteri ile izleyiciler tarafından engelli olduğu zannedilen    ünlü oyuncu bu durumdan rahatsız olmadığını ifade ederek “Beni engelli zannetmeleri; bir oyuncu olarak çok mutluluk verici” dedi.
 
Benim için üzülme dizisinin ünlü oyuncusu Ahmet Varlı aynı zamanda iyi bir Trabzonspor taraftarı. Dizinin çekimleri sırasında da Trabzonspor   idmanı  ziyaret ederek takıma moral ve destek vermişti.
Dizide Engelli Orhan’ı canlandıran Ünlü oyuncu Ahmer Varlı’nın dizide  23 yaşında. Fehime’nin oğlu. Gerçek babasını hiç tanımamış. Erken doğduğu için hafif bir zeka geriliği ve fiziksel kusuru var. Ancak son derece iyi niyetli ve zaman zaman insanları şaşırtacak şekilde akıllı laflar edebiliyor. En iyi arkadaşı mucit Arif… Üvey babası Yaşar ile hiç anlaşamıyor.
Ahmet Varlı, 1984 yılında Çaykara’nın Yeşilalan köyünde   dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünü okudu ve buradan mezun oldu.  2008 yılında çekilen Şeytanın Pabucu sinema filmi ile ilk oyunculuk hayatına başladı. Yerden Yüksek, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Benim İçin Üzülme dizilerinde rol aldı.
Çaykara Gazetesi
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Akademik Odalardan Trabzonspor’a destek

Haberi Oku