Magazin:
Gençlik Şalpazarı'nda buluşuyor…
 

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinin başarılı ve çalışkan Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı’nda 20 Eylül’de yapılacak ‘Ağasar Şalpazarı Gençlik Şöleni’ ile ilgili basını bilgilendirdi.

Kurukız, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, Şalpazarı’nın değişip güzelleştiğini dile getirdi. Kurukız, “Şölenimiz tamamen gençlere yönelik şölendir. Siyasi bir amaç yok. İlçemizde bir Pazar kültürü var. Çarşamba günü  ilçemizin pazarı onun için de Çarşamba gününü tercih ettik” dedi.

 

Kurukız, “Gençlerimizi önemseyen, geleceğimizin teminatı olan bir Belediyeyiz. Gençlere millet bahçesi, 4 tane semt sahası, gençlik merkezi, spor salonu, parklar yaptık. Gençlerimizin ufuklarını açmak birlik, bütünlüğünü sağlamak için Şalpazarı Gençlik Şölenimiz 20 Eylül’de saat 17.00’de başlayacak. Sanatçılarımızı gençlerimizin oyları ile belirledik. Programımızı belirlerken Büyükşehir Belediyemizin katkı, destek, himayelerinde ve kıymetli sponsorlarımızın desteği ile programımızı yapacağız. Büyükşehir mehter takımı ile ilçeye girişimiz olacak. Horon gösterileri, ilçemizin kadınlarının yöresel kıyafetleri, sanatçılarımız ile görsel bir şölen olacak. Amacımız hem gençlerimizi onurlandırmak hem de gençlerimize mesajlar versin. Tüm partilerin milletvekilleri, il, ilçe başkanlarımıza davetiyelerimizi ulaştırdık. Mülki idare amirlerimizi davet ettik. Şalpazarı’ndan Türkiye’ye ses vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Şalpazarı Belediyemizin bütçesinden yemek dahil bir kuruş çıkmıyor. İş camiasından gönül dostlarımız var. Onların destekleri ile organizasyonu gerçekleştireceğiz. Ekonomik sıkıntılar var. ‘Sosyal medyadan sosyal alana’ başlıklı 24 bin TL ödüllü etkinliğimiz var. Bizim amacımız gençlerimizi Kahve köşelerinden, zararlı alışkanlıklardan, sosyal medya gibi kendilerini bağlayan alanlardan, sosyal etkinliklere döndürmektir bütün gençlerimizi şölenimize davet ediyoruz” diye konuştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Akademik Odalardan Trabzonspor’a destek

Haberi Oku