Magazin:
Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği, 22-25 Şubat tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında
 

Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ismail Şatıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Trabzon Basınının Temsilcilerinin katılımıyla, 22-25 Şubat 2024 tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenecek olan Trabzon’nun Kurtuluşunun 106. Yıldönümü Anma Etkinlikleri öncesi istişare toplantısında buluştu.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu yaptığı açıklamada: “Trabzon’a geldik. Trabzon Valiliği, Belediyemiz, STK’lar, olmazsa olmazımız Trabzonspor’u ziyaret ettik. Trabzon’da dolu dolu program yaptık” dedi.

 

Şatıroğlu, “Trabzon hareketli bir dönemden geçiyor. Hem Trabzonspor hem yerel seçimler çok hareketli. Trabzon Dernekleri Federasyonu olarak biz de hareketliyiz. İsmail Şatıroğlu olarak benim siyasette hiçbir düşüncem yok. Biz yoğunluğumuzu Federasyonumuza verdik” diye konuştu.

 

TRABZONLULARIN EVİ VAR

Şatıroğlu, “Biz bir tavanın balığıyız. İstanbul’da ciddi bir ev yaptık. Trabzon Evi’ni açtık. Biz dostuz. Trabzon Evi’nde sizleri misafir edip, ilgilenmek istiyoruz. O evi Trabzonlulara yaptım. Burada geçici süre görevimi tamamlayıp gideceğim” ifadelerine yer verdi. 

Şatıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Trabzon insanı vefayı da kötülüğü de asla unutmaz. Bizim önceliğimiz Trabzon. Önemli olan insana, millete hizmet. Kimliğimizde ‘Trabzon’ yazıyor diye bizi kimse bir yere götürmüyor. Biz çok çalışıyoruz. Trabzon’umuzun insanını çok seviyoruz. Gurbette Trabzon hasretiyle büyüdük. İnsanımız vefakar ve gayretli. Elhamdülillah biz de bölücü yok. Bu gurur bize yeter. Bu topraklara bizim mecburiyetimiz var. Biz hak ettiğimiz için oralardayız.”

‘Tek hedefim var. Ondan sonra görevi bırakacağım’ diyen Şatıroğlu, “Trabzon Konfederasyonu kuruldu. Tüm federasyonlar tek çatı altında buluştu. Ülkemizin değişik yerlerindeki Trabzon federasyonlarını da tek çatı altında buluşturacağız. Birlikteliği sağlıyoruz. Tek hedefim var. İstanbul’a bir Trabzon kız öğrenci yurdu yapma hedefim var. İstanbul’a okumaya gelen Trabzonlu kız öğrencilerimiz bu yurdumuzdan faydalanacak.  Bu hedefimi gerçekleştirdikten sonra, hepinizle helalleşip, görevi daha iyi yapacak arkadaşlara devredeceğim” dedi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Akademik Odalardan Trabzonspor’a destek

Haberi Oku