Otomobil:
Adil Karaismailoğlu: 'Şoförlerin derdi sıkıntısı neyse onları çözmek boynumuzun borcudur”

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Şoförler Odası ve Servis Araçları Yönetimi ile istişare toplantısında konuştu; “Şoförlerin derdi sıkıntısı neyse onları çözmek boynumuzun borcu deriz, otururuz, konuşuruz ve karar alır uygularız. Bundan sonra çok daha fazla birlikte olacağız. Siz olmadan hayat olmaz” dedi.

 

Son 21 yıldır AK Parti’nin icraatlarını en iyi bilenlerin şoför esnafı olduğunu anlatan Karaismailoğlu, 29 bin kilometre bölünmüş yol yaptıklarını, böylece 1 milyar litre akaryakıttan, 7 milyar saat zamandan tasarruf sağladıklarını söyledi. Bir günde 50 kilometre tünel açtıklarını dile getiren Karaismailoğlu, “Türkiye artık vatandaşı, memleketi için ne gerekiyorsa projelendiriyor, uyguluyor. Yapılanların taktir edilmesi için bir fırsattır pazar günü” diye konuştu.

 

Zigana Tüneli ile eski ve yeni Türkiye arasındaki farkın görüldüğüne işaret eden Karaismailoğlu, dünyada bundan daha kaliteli bir iş olmadığını kaydetti.

Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’da şoför esnafının Bakan Karaismailoğlu’ndan taleplerini ileterek destek sözü aldı.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Yanbolu’da yol isyanı...
Yanbolu mevkiinde bulunan Sahil Yolu Köprüsü'nün Yanbolu’ya ve köylere giriş kısmındaki tamirattan...

Haberi Oku