Sağlık:
Araklı da Evde Sağlık Hizmetleri

 Evde sağlık hizmetleri kapsamında kapsamın da Trabzon’da düzenlenen sempozyumun ardından Araklı Devlet hastanesi ve Gönül Elçileri köylerde yatan hastalara ziyaretler yaparak destek oldular.

Evde Hizmet alan hastalara yardımcı malzemeler verildi

Araklı devlet hastanesi başhekimi Dr. Recai Genç Evde sağlık hizmetlerini yerinde takıp etmek ve onlara devletimizin elinin her zaman yanlarında olduğunu göstermek amacıyla yatalak olan hastalara her türlü desteği verdiğimizi söyledi. Bu programa başbakanımızın eşleri Sayın Emine Erdoğan’ın öncülüğünde illerde Vali Eşleri ilçelerde Kaymakam Eşlerinin öncülük ettiği Gönül Elçileri nin de katılımıyla Araklı Yeşilyurt beldesindeki 3 hastanın ziyaretiyle gerçekleştirildi.

Araklı Yeşilyurt beldesinde 3 hataya ziyarette bulunan baş hekim Dr. Recai Genç, Trabzon vali yardımcıları eşleri Nihal Sarıaslan, Arzu batık, Araklı kaymakamı Adnan Tezcan’ın Eşi Tuğba Tezcan, kaymakamlık yazı işleri müdürü Neşe Çebi ve  gönül elçileri katıldı.

25 köyde 75 hastaya evde sağlık hizmeti verildiğini söyleyen Dr. Recai Genç bu hastalarımıza özel ilgilenen doktor Ve hemşirelerimiz görevlendirilmiş her türlü ihtiyaçları evlerinde karşılanıyor dedi


Ahmet SUNGUR

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

METİN SERDAR: “Sağlık Çalışanlarının...

Haberi Oku