Sağlık:
Mehmet Çelebi'den Sağlık Turizmi Vurgusu

 

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, hastane ekibi ile bir araya gelerek basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

 

Çelebi, insanların sağlığını önemseyen ve hastalıklarla mücadele etmek yerine sağlığın korunmasına odaklanan bir yaklaşım benimsediğini belirtti. Kendisinin ölüye değil diriye kıymet veren bir bakış açısına sahip olduğunu ifade etti.

 

HASTANENİN TAŞINMASI! 

Hastanenin taşınması söz konusu değil. Burası bizim ana binamız. Öyle bir yerden bir yere taşımak kolay değil. Yeni bir hastane projemiz var.

NEREDE?

O da şimdilik bizde kalsın… 

 

SAĞLIK TURİZMİ

Sağlık Turizmi bizim son dönemde olmazsa olmazlarımız arasında. Bölgenin bir çok yerine sağlık turizmi hizmeti veriyoruz. Batum’da ciddi anlamda sağlık turizmi hizmeti veriyoruz. Bu sadece bize değil bölgedeki bütün hastanelere yayılan durum. 

Emniyetle üzerinde durup, daha çok arttırmanın planlamalarını yapıyoruz. Bu işle ilgili odanın da (TTSO) projesi var. Tiflis Trabzon uçuşları ile ilgili ciddi çalışmamız var. Sona doğru gelmiş durumdayız. 25 koltuk garantisi istiyor. Bizler kurum olarak destek vereceğiz. Yapı olarak destek vereceğiz. Ama sadece bir kurumun, 2 kurumun destek vermesi yetmez. Buna devlet kurumları, acentelerin de dahil olması gerekiyor. Çünkü oradan gelecek turistler sadece sağlık hizmetini kapsamayacak. Her kesimi ilgilendiriyor. 



Azerbaycan Bakü’yü es geçmemek lazım. O bölgede ciddi çalışmalarımız var. Hastane olarak çalışıyoruz, ciddi yatırımlar yapıyoruz. Son seyahatimizde, yaptığımız görüşmede Mayıs ayı itibariyle Bakü Trabzon seferleri 4’e, uçak kapasiteleri de 180’e çıkıyor. Oradan buraya hem normal hem de sağlık turizmi adına ciddi sayıda gelen insan bekliyoruz. Bütün derdimiz şehrimiz, insanlarımız. 

KANUNİ ANADOLU LİSESİNİN HALI SAHASININ ALTINDA OTOPARK

Projeyi aşamadık. Sebebi de şöyle: Toplu bir bürokrasi var işin içinde. Milli Emlak’a ait yer. Milli Eğitime kiralanıyor. Anıtlar Kurulunun içinde olduğu alan. Çok girişimimiz oldu orayla ilgili. Projelerimiz de hazırdı ama olmadı, aşamadık. 

GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ

Merzifon’da Anadolu Sağlık Hizmetleri adına öyle bir hizmetimiz var. Şu anda üretime başladı!



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

METİN SERDAR: “Sağlık Çalışanlarının...

Haberi Oku