Siyaset:
Başkan Demirci'ye ziyaretçi akını…
 

6. dönem rekoruna koşan Başkan İsa Demirci’ye ziyaretçi akını…

AK Parti tarafından Ordu’nun Akkuş ilçesinde tekrar Belediye Başkan adayı gösterilen mevcut Başkan İsa Demirci’ye hemşerileri kalabalıklar halinde tebrik ziyaretinde bulunuyor.

 

Üç Dönem Kızılelma Beldesi Belediye Başkanlığı görevi sonrasında Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla birlikte 2014 yılında Akkuş İlçe Belediye Başkanı olan İsa Demirci’ye, 2019 yılında 2. kez ve 31 Mart 2024 Seçimleri için 3. kez mensubu olduğu AK Partiden aday gösterilmesinin ardından hemşerileri tarafından yoğun tebrik ziyareti gerçekleştiriliyor. 

31 Mart 2024 seçimlerini de kazanırsa 6. Dönem Belediye Başkanlığı görevini sürdürecek olan İsa Demirci ulaşılması zor bir rekora sahip olacak.

 

Başkan Demirci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında tebrik ziyaretleri için teşekkürlerini ifade ederek “Bizleri ziyaret eden Akkuş Belediye Başkan Adaylığımızı tebrik eden, hayır dua eden ve desteklerini ileten kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Akkuş’umuz için birlik ve beraberlik içerisinde eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” İfadelerini kullandı.

 

İsa Demirci’nin özgeçmişi

1971 Yılında Akkuş Kızılelma'da doğdu. İlkokulu Kızılelma mahallesinde, Ortaokulu Akkuş ilçesinde, liseyi Ankara Anafartalar Lisesinde okudu. AÖF İşletme Bölümünden Önlisans diploması alarak üniversite eğitimini tamamladı. Öğrencilik yılların ardından kardeşleriyle beraber Ankara’da esnaflık yaptı. 1996 yılında vatani görevini tamamladı.



İsa DEMİRCİ çevresinin yoğun isteği ile 18 Nisan 1999 tarihinde yapılan seçimlerde Doğru Yol Partisi'nden Kızılelma Belediye Başkanlığına aday oldu. Beş aday içinde mevcut oyların %35’ini alarak Kızılelma'nın kurucu Belediye Başkanı seçildi.

28 Mart 2004 tarihinde yapılan seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden Kızılelma Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katıldı. Mevcut oyların %60’ını alarak 2. dönem belediye başkanlığına seçildi. 29 Mart 2009 tarihinde Adalet ve kalkınma Partisinden Kızılelma Belediye Başkanlığı için tek aday olarak girdiği seçimde mevcut oyların tamamını alarak 3. Dönem belediye başkanlığına seçildi.



Ordu'nun Büyükşehir olmasının ardından 30 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 Tarihinde yapılan Seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Akkuş Belediye Başkanı seçilmiştir. 1992 yılında Emine hanımla evlenen İsa DEMİRCİ, 3 çocuk babasıdır.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku