Siyaset:
BİR AÇIKLAMADA SAADET PARTİSİNDEN

 Araklı Kaymakamı sayın Adnan TEZCAN 17.05.2015 tarihinde yerel bir gazeteye  röportaj vermiştir. Araklı’da siyasetin ısındığı ve son dönemece girildiği bu ortamda bu röportajın verilmesi düşündürücüdür. Trabzon’la irtibatı dahi tartışmalı Ak Partili adayların ben Araklı’nın adayıyım demesinin lakaytlığı tartışıldığı dönemde bu röportajın verilmesi düşündürücüdür. Araklı’da vekil adayı gibi çalışacaksın talimatı alan sayın Recep ÇEBİ’nin inandırıcı bulunmadığı  bu dönemde bu röportajın verilmesi düşündürücüdür. Cumhurbaşkanı’nın Başbakan’ı yetersiz görüp,  tarafsızlığı kaybetme pahasına siyasete girdiği dönemde bu röportajın verilmesi düşündürücüdür. Ak Parti’nin bütün kurumlara hükmedip tek parti dönemi uygulamalarını yaptığı bu dönemde bu röportajı vermesi düşündürücüdür.

Sayın Tezcan  13 yıldır genel, 6.5 yıldır yerelde iktidarda olup da hala yapacağız edeceğiz edebiyatını Ak Partililer  zaten yaparken sizin de bu dili kullanmanız düşündürücüdür.

5.000 nüfuslu ilçelerde bile yüksek okul varken Araklı’da olmaması sorgulanırken ; 2011 yerel seçimlerinde vaadedilen hemen pazartesi gelecek denilen fakültenin hala gelmemesi izah edilemezken bu röportajın verilmesi düşündürücüdür.

İşsizliğin çözüleceği sözü, ÇamburnuTersanesi’nde  5.000 kişi çalışacağı ve Araklıdan 1.000 kişi alınacak sözlerinin altında Recep ÇEBİ ve Ak Parti kadroları ezilirken bu röportajın verilmesi düşündürücüdür.

Ben siyaset yapmadım yapılanları söyledim diyen sayın kaymakamın tarafsızlık anlayışı düşündürücüdür.Gazeteye ropörtaj verip belediye  ile işbirliği yapılarak dağıtılması düşündürücüdür

Halkın yaptığı camiyi, hayırseverlerin  okullarını sahiplenmektense küçük sanayi sitesinde esnafın , Belediye ve TOKİ tarafından mağdur edilmesine karşı durman daha hayırlıdır.

Büyükşehir‘in köylere büyük hizmet diye sunulmasına rağmen hizmetlerin azaldığını da anlatmanız daha hayırlıdır.

Bu tarz davranış ve beyanlarınız kurumunuzun tarafsızlığına yakışmamaktadır. Tarafsızlık anlayışınız bu ise bu anlayışınızı enkısa zamanda düzeltmenizi tavsiye ederiz.

 

Şakir ŞAHİNTAŞ

Saadet Partisi Araklı İlçe Başkanı



Araklimedya.com
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku